• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kalp krizi mi 😔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Daha iki saat öncesine kadar kurlaşıyorlardı yem yediriyordu dişisine, keyifli hareketliydi.. dışarı çıktık 1 saatten biraz fazla geçti, baktım ölmüş yavrum gözleri de açık 😢 gözleri açık öldüğünde kalp krizi mi oluyor herhangi bir sağlık sorunu yoktu çünkü, ve bir kez çiftleşmelerine şahit olduk dişi de yuvadaki talaşları düzenledi yumurtası var gibi kuyruğunda çok hafif sekme var kanatları düştü sırtı kamburlaştı. Peki şimdi ne olacak yani bu dişi tek başına kaldığı için strese girer mi yumurtlarsa ne olur bana akıl verin lütfen 🙏🙏

Ekli dosyalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
poposuna doğru kan gibi bişiy var sanırım, yaralandı mı acaba :(
Evet onu ben de gördüm sanki poposundan kan gelmiş gibiydi ama hareketli sağlıklı kuş her gün nerdeyse bütün gün gözüm üstlerinde, yatmadan önce mutlaka genel kontrol yapıyorum dışkılara bakıyorum normaldi hep 😢

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ani ölüm gerçekten insanı mahvediyor 😔😔 başınız sağolsun ama popo kisminda kan var sanki kalp krizi değilde başka bir sebep gibi 😔 benim boncuk oğlumda hiçbir şeyi yokken işten eve geldiğimde kafes tabaninda buldum yemesi icmesi neşesi her şeyi normaldi. Hatta o gün yemini falan da baya yemiş. Ama sebebini hep merak ettim.😔 Tekrardan başınız sağolsun 🙏🏻

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Dişiyle acaba kavga etmiş olabilir mi diye düşünmedim değil 😌 çünkü popoda gerçekten kan var yani. Başınız sağolsun 😔 dişi ne durumda şuanda kafeste hiç kan lekesi gibi birşeye rastladin mi

TG SPAA

Paylaşımcı
Başın sağ olsun. Çok da yakışıklıymış. Kalp krizi olduğunu sanmıyorum. Karaciğerle ya da stresle alakası olabilir.

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Başın sağolsun çok üzüldüm 😔

MaviMkusum

Aktif Üye
Daha iki saat öncesine kadar kurlaşıyorlardı yem yediriyordu dişisine, keyifli hareketliydi.. dışarı çıktık 1 saatten biraz fazla geçti, baktım ölmüş yavrum gözleri de açık 😢 gözleri açık öldüğünde kalp krizi mi oluyor herhangi bir sağlık sorunu yoktu çünkü, ve bir kez çiftleşmelerine şahit olduk dişi de yuvadaki talaşları düzenledi yumurtası var gibi kuyruğunda çok hafif sekme var kanatları düştü sırtı kamburlaştı. Peki şimdi ne olacak yani bu dişi tek başına kaldığı için strese girer mi yumurtlarsa ne olur bana akıl verin lütfen 🙏🙏
Basın sağ olsun 😞 Çok üzüldüm 😞 neyi vardı

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Feyza sana kuşlara komple kür yap demiştim hastalık var o kuşları aldığın kümeste.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ani ölüm gerçekten insanı mahvediyor 😔😔 başınız sağolsun ama popo kisminda kan var sanki kalp krizi değilde başka bir sebep gibi 😔 benim boncuk oğlumda hiçbir şeyi yokken işten eve geldiğimde kafes tabaninda buldum yemesi icmesi neşesi her şeyi normaldi. Hatta o gün yemini falan da baya yemiş. Ama sebebini hep merak ettim.😔 Tekrardan başınız sağolsun 🙏🏻
Teşekkür ederim 🙏 bir yandan ponçik bir yandan şakir acaba bende mi bir hata var diyor insan 😢

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Feyza sana kuşlara komple kür yap demiştim hastalık var o kuşları aldığın kümeste.
Hocam bütün vitaminlerini düzenli veriyorum mama falan da veriyorum hatta mamayı en güzel bu mavişler yiyordu 🤷 gayet keyiflilerdi yumurtaya hazırlık yapıyorlardı 😔

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Teşekkür ederim 🙏 bir yandan ponçik bir yandan şakir acaba bende mi bir hata var diyor insan 😢
Hayır öle dusunmeyin siz elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz gözünüz canınız gibi bakıyorsunuz onlara.ama ecel geldi mi geliyor işte ayrıca muhabbet kuşları hastalıklarını çok iyi gizlerler.son ana kadar neseleri yerinde olsa bile hiçbir şekilde belli etmezler. Dilleri yok ki rahatsizliklarini bilelim 😔😔