• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kalp krizi mi 😔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
İlacı versin sen niye kuşları veriyorsun ya da evinize gelsin yapsın. :)

Worm mix internette var satışı, Şehmus abiye sordun mu? O da satıyordur belki. Grpette satıyordu.
Şehmus abiye sordum canım yokmuş, worm mix de koksidiyoz için mi kullanılıyor ben sulphamezatine ve combi mix aradım ama bulamadım, combi mix i buldum hatta, ama 5 gramı 90 tl gibi bir fiyat + kargo parası 🤦🏼‍♀️ Şehmus abi güvercin ilacı satan yerlerde bulursun dedi, biz de burda güvercin besleyen biri var ona sorduk bana sat ben iyileştiririm dedi adamın derdi kuşları almak herkes kendi ekmeğinin peşinde anlayacağın 😒🙄

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Şehmus abiye sordum canım yokmuş, worm mix de koksidiyoz için mi kullanılıyor ben sulphamezatine ve combi mix aradım ama bulamadım, combi mix i buldum hatta, ama 5 gramı 90 tl gibi bir fiyat + kargo parası 🤦🏼‍♀️ Şehmus abi güvercin ilacı satan yerlerde bulursun dedi, biz de burda güvercin besleyen biri var ona sorduk bana sat ben iyileştiririm dedi adamın derdi kuşları almak herkes kendi ekmeğinin peşinde anlayacağın 😒🙄
Ben iç parazit sandım. 😔

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben iç parazit sandım. 😔
Yok canım Tuğrul ve Furkan Murat hocalar koksidiyoz tedavisi önerdiler hatta Tuğrul hoca kuslar ilk geldiğinde demişti ama ilacı bulamadığım ve kuşlar da keyifli hasta gibi değillerdi diye üstüne düşmedim ama belli etmeye de biliyorlarmış malesef acı bir şekilde öğrenmiş oldum 😢