• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kafeskuslari.com Ailemize nereden katıldınız ? Sende Ankete KATIL

kafeskuslari.com Ailemize nereden katıldınız ?

• Google Arama

Kullanılan: 109 89.3%
  • Facebook

Kullanılan: 0 0.0%
  • İnstagram

Kullanılan: 0 0.0%
  • Youtube

Kullanılan: 1 0.8%
  • Dost Önerisi

Kullanılan: 10 8.2%
  • Diğer Forumlar

Kullanılan: 2 1.6%

• Kullanılan toplam oy
    122

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bir gün YouTube da dolanırken bir videonun altında Şehmus abimin bilgilendirici bir yorumunu görmüştüm. Cümlelerinin devamında da kafeskuslari.com dan sorularımızı cevaplayabileceği yazıyordu. Ben de o gün bu gündür buradayım 🤭
İyiki burdasın kardeşim 😊

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Daha önce petshoptan edindiğimiz kuşlara adamın dediği şekilde bakmaya çalışıp hüsranla sonuçlanınca, Ponçik ve Polat'ı sahiplendiği bizde aynı hatayı yapmayacağım ve bilen birilerinden görüş alacağım dedim. İnternette araştırma yaparken bir sürü forum gezdim, üye olmadan eski yazıları okuyarak bilgi edinmeye çalıştım ve en son forumumuza denk geldiğimde üye olmaya karar verdim. Burada sadece bilgi alışverişi değil, sohbet muhabbet, saygı, ve insanlara, hayvanlara yardım etmek için canı gönülden uğraşan insanlar vardı çünkü 😇 iyi ki katılmıştım diyorum, güya iki üç soru sorup gidecektim bir baktım evi kuş cennetine çevirmişim 😂

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bende öyle araştırıyordum kuş nasıl yumurtlatirir diye bir baktım buraya girmişim kayıt olup ilk konumu acmistim
Gölge ablacım mesajı yazdıktan sonra nolursun önce ne yazdığını bir kere daha gözden geçir ondan sonra enter le. Bizde gölge ne demek istedi diye defalarca dusunmeyelim 🙂🙂

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ben kuşumu eve getirdikten 1 ay sonra internetten keşfettim. O günden beri aklıma takılan her konuda yardım aldım, ben kuştan anlarım diyemesem de hangi konuda aşırı panik yapmamam gerektiğine az çok karar verebiliyorum artık ☺

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bulut ilk kez hastalandığı zaman harwketlerinin ne anlama geldiğini öğrenmek için googleda araştırırken denk gelmiştim siteye. Bir iki ay gölge üye olarak takıldıktan sonra üye olmuştum. 🤗

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bulut ilk kez hastalandığı zaman harwketlerinin ne anlama geldiğini öğrenmek için googleda araştırırken denk gelmiştim siteye. Bir iki ay gölge üye olarak takıldıktan sonra üye olmuştum. 🤗
Gölge üye iyiymiş, pasif kalanlara rütbe olarak düşünmek gerek bence 😂 @Şehmus BAKIR hocam 🤪

Üst Alt