• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kafeskuslari.com Ailemize nereden katıldınız ? Sende Ankete KATIL

kafeskuslari.com Ailemize nereden katıldınız ?

• Google Arama

Kullanılan: 120 88.9%
  • Facebook

Kullanılan: 1 0.7%
  • İnstagram

Kullanılan: 0 0.0%
  • Youtube

Kullanılan: 1 0.7%
  • Dost Önerisi

Kullanılan: 11 8.1%
  • Diğer Forumlar

Kullanılan: 2 1.5%

• Kullanılan toplam oy
    135

MUGUET

Yeni Üye
Merhaba 🐦 Biz Coco Bey'in ceresinin rengi aniden değişince panikleyerek önce veterinere gittik👨‍🏫. Tüy dökümünden çıkamadığı için olabilir cevabı alıp yüklü bir miktar muayene ve sağlık ürünü ücreti ödeyip çıktık :LOL: Hiç tatmin olmadığımdan hemen Google'a forum arayışına düştüm⁉. Bir çok konuyu okudum bir çok soruya nasıl cevaplar ve öneriler verildiğini gördüm🌹. Ve ailenize katıldım... Coco Bey'le ilgili anında ulaşabileceğim ve yardım alabileceğim hocalar olduğundan kendimi burada güvende hissediyorum 🤩

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba 🐦 Biz Coco Bey'in ceresinin rengi aniden değişince panikleyerek önce veterinere gittik👨‍🏫. Tüy dökümünden çıkamadığı için olabilir cevabı alıp yüklü bir miktar muayene ve sağlık ürünü ücreti ödeyip çıktık :LOL: Hiç tatmin olmadığımdan hemen Google'a forum arayışına düştüm⁉. Bir çok konuyu okudum bir çok soruya nasıl cevaplar ve öneriler verildiğini gördüm🌹. Ve ailenize katıldım... Coco Bey'le ilgili anında ulaşabileceğim ve yardım alabileceğim hocalar olduğundan kendimi burada güvende hissediyorum 🤩
Tekrar hoşgeldiniz

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Aramiza hosgeldiniz 😊 Coco beye uzun ve saglikli bir omur diliyorum 🌸