• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Kafesim nasıl olmuş?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bu kadar şımartmayın bu yaramazları sonra söz dinlemeyip ulu ortaya kaka yapıyorlar 🤭🤣 maşallah çok güzel olmuş elinize emeginize sağlık 👍o kadar seçenek varki salıncağa zaman bulamıyordur dermişim 😆

mortsvivants

Müdavim
Çok tatlı olmuş, güle güle yaşasın oynasın diyelim. Salıncak konusunda maalesef benimki de öyle, ilk zamanlar heves edip iki tane almıştım ama üzerine binmek yerine eğilip tahta kısmına kendini sevdiriyor 😀

Ece A.

Yeni Üye
Kafesinize ve kafesinizin iç dış dizaynına BAYILDIM :love: o kadar beğendim ki bir daha ki kafes seçimimi ve dizaynımı böyle bir şey yapabilirim bile kuş asla sıkılmaz böyle bir kafeste bence🤩, elinize sağlık! 🙌 ama yemlikleri göremedim kafesin içinde🙊, ben mi göremedim gösterebilir misiniz resimde bir işaret atıp ? 😅

Son düzenleme:

mortsvivants

Müdavim
Kafesinize ve kafesinizin iç dış dizaynına BAYILDIM :love: o kadar beğendim ki bir daha ki kafes seçimimi ve dizaynımı böyle bir şey yapabilirim bile kuş asla sıkılmaz böyle bir kafeste bence🤩, elinize sağlık! 🙌 ama yemlikleri göremedim kafesin içinde🙊, ben mi göremedim gösterebilir misiniz resimde bir işaret atıp ? 😅
Değil mi ya benim bile orada yaşayasım geldi 😁

levocan

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar kafesim nasıl olmuşmu bu şekilde düzenledim bir de salıncakta hiç sallanmıyor bunun için ne tavsiye dersiniz ?
[/QU klasik kafesten sıkılan kuş kafesini yaptırmak için yememiş içmemiş bütün yemlerini biriktirip kendine iç mimar tutmuş 😂 ellerine sağlık harika olmus

Mabel35

Yeni Üye
Elinize sağlık çok güzel olmuş lambayı mavi led lamba yapabilirsiniz sever kuşlar 😊
Kafesiniz çok güzel olmuş, ölçüleriniz nedir kafesin
Ben toplu olarak cevaplamak adına böyle bir video çektim, kafesi ben bi pet shop bana cok uygun geldigi icin ozellikle boyutlarira gore 3000 e aldim ama trendyoldada buyuk boy papagan kafesleri diye bulabilirsiniz alti sehpali olculerini bilemiyorum metremde yok. :)

sirius

Paylaşımcı
Baya güzel olmuş kafesiniz size de kuşunuza da hayırlı olsun 🤗