• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafesim nasıl?

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Evet radarları açıyorum, grit kum yok mu kafeslerde? :)

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet radarları açıyorum, grit kum yok mu kafeslerde? :)
Üretim yapmıyorsanız güzel kafesler. Ve kalamar kemikgi ve grit kum yok
Gritli kum daha biteli 1hafta olmadı 😄 merak etmeyin alacağım yakında. Kalamar kemiğinide şimdi taktım sevda papağanın olduğu kafese takamadım daha ama sultanlara taktim👍Yakında onada takacağım 😄
Düzenleme:sevda papağanı sürekli suluğun dan kendine su puskurtuyor banyoluk taktım ama sorun olurmu

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Gritli kum daha biteli 1hafta olmadı 😄 merak etmeyin alacağım yakında. Kalamar kemiğinide şimdi taktım sevda papağanın olduğu kafese takamadım daha ama sultanlara taktim👍Yakında onada takacağım 😄
Düzenleme:sevda papağanı sürekli suluğun dan kendine su puskurtuyor banyoluk taktım ama sorun olurmu
Anlaştık o zaman 😁 Bence gayet iyi :)

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bir sorun olmaz haftada bir takın yeterli olur

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşlar kafeslerin dip dibe olması sıkıntı olurmu dişi kuşla ciko güzel anlaşıyor fakat dumani sevmedi 😄

Üst Alt