• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes değişimi

eray1418

Paylaşımcı
Muhabbet kusumun kafesinin tellerinin boyası döküldü
Baska bir kafes alicam da henüz bu kafese yeni alismisti başka bir kafese koyarsam strese girer mi

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba sevdiği oyuncak ve iç tecizatlarını koyun illaki stres olacaktır lakin sağlığından daha önemli değildir

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sizin tek kuştu sanırım. Bence gayet rahat eder bu kafeste 🙂 denildiği gibi sevdiği bir iki oyuncağını asın zilli salıncak ta olsun. Çabuk adapte olur merak etmeyin 🖐🏻

eray1418

Paylaşımcı
Evet tek kuş sağolun teşekkür ederim

rilish26

Müdavim
Etrafınızda yapan bir yer varsa fırın boya yaptırabilirsiniz dökülmez.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Tünekleri aksi konumda takın karşılıklı mineral blok yerine grit kum ve kalamar kemigi asın keşke tabanla kuşların irtibatını kesebilseniz enazından taban malzemesi serin kum veya masterchips gibi

eray1418

Paylaşımcı
Tünekleri aksi konumda takın karşılıklı mineral blok yerine grit kum ve kalamar kemigi asın keşke tabanla kuşların irtibatını kesebilseniz enazından taban malzemesi serin kum veya masterchips gibi
Taban için ızgara bulabilirsem alacam idareten eski kafesteki izgarayi koyucam tunekleri dediğiniz gibi koyucam diğer malzemeler benim değil zaten dediginiz gibi yerlestiririm

eray1418

Paylaşımcı

Emre A.

Tutkulu
Ekli dosyayı görüntüle 40024Ekli dosyayı görüntüle 40025Ekli dosyayı görüntüle 40026
Arkadaşlar kafesi birinden almıştım biraz yıpranmış tellerinde leke gibi şeyler vardı sirkeli su ve süngerle tek tek sildim heryerini sonra sıcak suyla sildim
Ama hala kir gibi görünümü var size bi danışayım dedim
Taban için ya ızgara yada taban malzemesi alicam birde tül alicam
merhabalar, virkon s alma gibi bir düşünceniz varsa dezenfekte edip gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

birde tünek konumlandırmanız yanlış. arka arkaya değil de, yana doğru koymanız daha iyi olur.

tül konusunda tül tehlikeli olabiliyor riske girmeyin. tül ayaklarına takılıp kırılma vs. yaşayabiliyorlar. kullanmanızı önermem.

virkon kullanımı da ben 1ltye 1 kapak atıyorum. virkonlu suda beklettikten sonra yemlikleri sulukları vs. iyice durulamanız gerekiyor su ile virkonun kalıntısı kalmaması lazım. 250gr almanızı öneririm 50gr ile arasında pek fiyat farkı yok ve daha uzun kullanım olur en son 120ye almıştım.