• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes değişimi

eray1418

Paylaşımcı
Tünek konumu şöyle aslında kuş olan foto benim değil ben yan yana koyuyorum Tünekleri bide yukarıya koyuyorum yukarıda uyumayı seviyor kuşum
Virkonu pet Shop a sordum ben yok ama sirkeli suyla temizle bisey olmaz dedi
Tül de kuş kapının karşısında kalıyor arkasında petek var on tarafı kapıya bakıyor üşür diye kullanıyorum

Emre A.

Tutkulu
siz kısa kolluyla otururken üşümüyorsanız ve hava akımı yoksa cereyan vs. problem olmaz. ani ısı değişmediği sürece cereyanda kalmadığı sürece..

maliyet olarak sirke daha pahalı bu arada :D pahalı bir şey sanmış dezenfektanı herhalde duymadığına eminim petshopun

tabi ki yine sizin bileceğiniz iş hayvanın sorumluluğu sizin üstünüzde iyi forumlar.

eray1418

Paylaşımcı
siz kısa kolluyla otururken üşümüyorsanız ve hava akımı yoksa cereyan vs. problem olmaz. ani ısı değişmediği sürece cereyanda kalmadığı sürece..

maliyet olarak sirke daha pahalı bu arada :D pahalı bir şey sanmış dezenfektanı herhalde duymadığına eminim petshopun

tabi ki yine sizin bileceğiniz iş hayvanın sorumluluğu sizin üstünüzde iyi forumlar.
Sagolun tesekkur ederim önceliğimiz kuşların sağlığı

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Tünekler çok yukarda değil mi. Başını da eğmiş sanki. Biraz daha aşağıda olsa daha iyi olur gibi. Ama üstadlar bu konuda daha iyi anlarlar çok bilgim dahilinde bir konu değil sadece naçizane fikrim 🙂 ama kafes ebatları büyüklüğü çok iyi. 👍🏻 Güzel yuvasında sağlıklı ömrü olsun inşallah 🙏🏻

eray1418

Paylaşımcı
Tünekler çok yukarda değil mi. Başını da eğmiş sanki. Biraz daha aşağıda olsa daha iyi olur gibi. Ama üstadlar bu konuda daha iyi anlarlar çok bilgim dahilinde bir konu değil sadece naçizane fikrim 🙂 ama kafes ebatları büyüklüğü çok iyi. 👍🏻 Güzel yuvasında sağlıklı ömrü olsun inşallah 🙏🏻
Tuneği bir aşağı alinca da yukarılara tirmaniyo tellerde asılı duruyor yinede başka fikirler gelirse de denerim
Onun başı hep eğik ışık kapalı olunca daha da eğiliyor tam sessizlik gece olmadan kafasını kaldirmiyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eray o zaman aşağıda korktuğu bişey var kardeşim onu tespit etmek lazım

eray1418

Paylaşımcı
İlk aldığımdan beri öyle abi aldığımda tunekler normal hizadaydi gece ışıkları kapattığımda tellere atladı biraz dolaştı öyle sonra plastik tutumaça çıktı orda uyudu gece boyu öyle yapınca bende yukarı kısa tünek koydum geceleri onun üstünde uyuyordu
Simdi yeni kafeste normal hıza koydum yine o yüksek köşeyi aradı atladı mecbur öyle yaptım bende

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Tamam o zaman öyle kalsın sıkıntı yok