• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes altı teli

furricanee

Paylaşımcı
Arkadaşlar kuşlarım kafesin altında tel olmasına rağmen aradaki boşluklardan dışkılarıni yiyorlardı bende yemesinler diye teli yukariya sabitledim alanlari kuculdu sizce cok kuculdu mu ne yapmaliyim

EnesGenç

Eski Forumcu
Kuslariniza minarel bloku ve kalamar kemiği verebilirsin

Bahar Y.

Müdavim
Arkadaşlar kuşlarım kafesin altında tel olmasına rağmen aradaki boşluklardan dışkılarıni yiyorlardı bende yemesinler diye teli yukariya sabitledim alanlari kuculdu sizce cok kuculdu mu ne yapmaliyim
Tünekleri bir tık yukarıya çıkarma imkanı var mı sabitliyerek vs

furricanee

Paylaşımcı
Tünekleri bir tık yukarıya çıkarma imkanı var mı sabitliyerek vs
Abla fotorafta işaretlediğim yere çekebilirim ama ortada olduğu için nasıl sabitliyeceğimo bilmiyorum hiçbirşey tutmadığı için aşaği doğru yine iner diye düsünuyorum

Bahar Y.

Müdavim
Abla fotorafta işaretlediğim yere çekebilirim ama ortada olduğu için nasıl sabitliyeceğimo bilmiyorum hiçbirşey tutmadığı için aşaği doğru yine iner diye düsünuyorum
Aynen öyle o yüzden bişeyle tutturup yapabilirsiniz ancak, kendileri rahat hissediyorsa çok problem yok aslında yinede üstadlar daha iyi bilirler

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Sabit dururken veya uçuş esnasında kuyrukları alt tele temas etmiyorsa sıkıntı yok ama tüneklerin alt kısmını küçük bant yardımı ile 2 tel arasına set çekebilir veya poşet telleri ile sabitleyebilirsiniz.

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Dışkı. Yeme eylemi k vitamini yada s vitamin eksikliği yüzünden olur. Vitamin takviyesi olarak ne kullanıyorsunuz. Mineral eksikliğide hu söylediklerime dahildir. Yavru değilse kolay kolay bir kuş dışkısını yemez

Üst Alt