• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafasını sallıyor gibi mi ?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Aspuru hiç yemiyor ki. Havanda ezip yumurta sarısı ile mama gibi versem olur mu ? Peki Antibiyotikli su vermemi söylemişti ishal için verdi. Onu kullanmaya devam edeyim mi en azından içtiğini gördükten sonra suyu değiştireyim mi ?
Verdiği ilaç nedir tam adını biliyor musun? Dediğim gibi sen yarın sabahtan aspur koy sadece yemliğine eğer yemezse normal yem ile karıştırıp ver. Sevmese bile yemek zorunda kalıcak acıktığında.

Maviş Paşa

Tutkulu
Verdiği ilaç nedir tam adını biliyor musun? Dediğim gibi sen yarın sabahtan aspur koy sadece yemliğine eğer yemezse normal yem ile karıştırıp ver. Sevmese bile yemek zorunda kalıcak acıktığında.
Tam adını bilmiyorum astımı var bide hem astıma hem ishale iyi gelir dedi Antibiyotik verd Şırınga ile sorayım adını öğreneym

Maviş Paşa

Tutkulu
İnstagram da sorun var yine sanırım Yazamıyorum Veterinere.

Maviş Paşa

Tutkulu
@Tuğçe G. @Şehmus BAKIR @Bahar Y. @Sude W.

1 kuşum böyle kusma yüzünden kaybettim 2 hafta önce..
İlk baş korkudan yem yemiyor diye düşündüm ama kusma hareketi yapıyor. Yem yemiyor haliyle kum da. Su Şırınga ile ben veriyorum. Yemi yediremiyorum. Hemen Veterinere gittim bakmadı bile eline aldı bişey yok dedi. Nolur yardım edin. Bunu da kaybetmek istemiyorum.

Bahar Y.

Müdavim
Önce bence o tüneği bir indirin, üstündeki çarşafı açın, kendine gelsin kuş, daha sonra video ekleyin yakından

Maviş Paşa

Tutkulu
Önce bence o tüneği bir indirin, üstündeki çarşafı açın, kendine gelsin kuş, daha sonra video ekleyin yakından
Ev serin üşümesin diye örttüm.
Tüneği aşağı indirdim yine oraya çıktı orda telde uyuyordu. Dün tüneği kaldırdım yine yukarı çıktı. Orda alışmış. Salıncak taktım belki oraya gider diye gitmedi bile. 4 yaşında hep orda uyur..

Bahar Y.

Müdavim
Veteriner kanatlı uzmanı mıydı peki, ne sebeple antibiyotik verdi

Maviş Paşa

Tutkulu
Veteriner kanatlı uzmanı mıydı peki, ne sebeple antibiyotik verdi
Kuşlardan anlarım bakıyoruz dedi. İshali vardı su gibi. İshalden dolayı verdi Antibiyotik.
Dolap arasına sıkışmış dedim açıp kanadına bile bakmadı! Geçmezse gelin dedi ama yine bakmayacak.

Bahar Y.

Müdavim
AFYON VETERİNER KLİNİĞİ

Adres:
Dumlupınar Mah. Menderes Cad. Tevfik Bey Apt. 32/A, 03200 Afyonkarahisar
Telefon: 0554 398 05 75

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Oraya da gittim. Antibiyotik verip yolluyor
Adalife Veteriner Tıp Merkezi
Kasımpaşa, Atatürk Blv. No:89/A, 03200 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

Burayı buldum internetten yine bir arayıp görüşün kuşlara dair hizmetleri neler. İsterseniz bir de burayı deneyin.

Bahar Y.

Müdavim
Swap testi yapılması deneme yanılma yoluyla ilaç kullanımının önüne geçer o yüzden ben test yapan bir klinik bulunması taraftarıyım, çünkü stres dışkısına benzemiyor ekstra bir durum var

Maviş Paşa

Tutkulu
Adalife Veteriner Tıp Merkezi
Kasımpaşa, Atatürk Blv. No:89/A, 03200 Afyonkarahisar Merkez/Afyonkarahisar

Burayı buldum internetten yine bir arayıp görüşün kuşlara dair hizmetleri neler. İsterseniz bir de burayı deneyin.
Oraya sormuştum kuşlarla ilgili bilen yok Sadece kedi köpek bakıyorlar.

Maviş Paşa

Tutkulu
Baytril vermiş Veteriner bugün vermedim Antibiyotik . normal suyundan içti aspurla darı verdim az da olsa yerdi. Sonra kumundan da yedi.

Son düzenleme:

kuçi

Aktif Üye
yem yemiyorsa elle besleme mamasi ve aparati temin edip kursaktan besleme yapmaniz gerek

Üst Alt