• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Jumbo mu yerli mi?

Muhabbet90kusum

Aktif Üye
Jumbo mu yerli mi? Arkadaslar siz hangisini tercih edersiniz aradaki farklari nedir.

Muhabbet90kusum

Aktif Üye
Cevabınız için tıklayıp yazıyı okuyunuz.

anladim peki ya karakter acisindan nasillar onu bulamadim.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
merhaba kendi düşünceme göre en alt vasıftan yukarıya dogru hareket ve ilgi düşüyor şöyle söyleyim standart bir muhabbet kuşunu kafesin içinde genelde hep hareketli görürsün vasfı arttıkça daha sakin ve duragan görmeye başlarsın yerli-jumbo-show jumbo gibi çok hareketli dahada cana yakın olanlar giriş seviyesindeki muhabbet kuşlarıdır yukarı çıktıkca bakım ve ilgi alaka artmalı

Muhabbet90kusum

Aktif Üye
merhaba kendi düşünceme göre en alt vasıftan yukarıya dogru hareket ve ilgi düşüyor şöyle söyleyim standart bir muhabbet kuşunu kafesin içinde genelde hep hareketli görürsün vasfı arttıkça daha sakin ve duragan görmeye başlarsın yerli-jumbo-show jumbo gibi çok hareketli dahada cana yakın olanlar giriş seviyesindeki muhabbet kuşlarıdır yukarı çıktıkca bakım ve ilgi alaka artmalı
yani anladigim kadariyla standartlar daha mi cana yakin oluyor?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
bence öyle yukarı çıktıkca daha sakin ve hareketsiz oluyorlar ilk kez kuş bakacaksan ve daha hareketli olsun diyorsan yerliden başlamanı tavsiye edrim

Muhabbet90kusum

Aktif Üye
bence öyle yukarı çıktıkca daha sakin ve hareketsiz oluyorlar ilk kez kuş bakacaksan ve daha hareketli olsun diyorsan yerliden başlamanı tavsiye edrim
tesekurler bir sorum daha olacakti yerli ve jumbo bi kafeste anlasabilirmi? Dun bu konuyu acmistim ama cok fazla cevap veren olmadi.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Anlaşmaktan kastın eş olup yumurta almaksa bilmiyorum lakin kendi ırkları eşleştirmen iyi olur aynı kafeste papagan bile bakan var

Üst Alt