• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Jako felçli gibi

Lady

Yeni Üye
Bilmiyorum bir veteriner bunları verdi biri vitamin antibiyotik verdi

Lady

Yeni Üye
Teşhis ne koydular ikisi?
Bence ortada birşey yok burada söylenenler hatta biri teşhis yerine ben yaparım ederim dedi parasını aldı diğerleri vitamin ve antibiyotik verdi ve vitamin ile sinirlerini onarmayı umuyor yarın ancak bir veteriner daha var ona gideceğim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bence ortada birşey yok burada söylenenler hatta biri teşhis yerine ben yaparım ederim dedi parasını aldı diğerleri vitamin ve antibiyotik verdi ve vitamin ile sinirlerini onarmayı umuyor yarın ancak bir veteriner daha var ona gideceğim
Sinir sistemi için en iyi olan b vitaminidir
BtAmin forte yi bu yüzden öneriyoruz, çok faydalı olur, norolojik değilse🤲

Son düzenleme:

Lady

Yeni Üye
Sabah tekrardan başka bir veterinere daha gidecek bakalım btaminde ne gerekirse de alınır yeterki iyi olsun
Bu arada vitamin veren veteriner teknosol şişesine benzer bir şişede vitamin çekti sanırım

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sinir için B vitamini onarıcı görev görür ancak net teşhis için esas olarak tahlil lazım birçok hastalık buna sebebiyet verir inşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Yarın veteriner ne teşhis koyarsa burada güncelleme yapın ona göre en azından bir tedavi yöntemi belirleriz inşallah 🙏 Ama mutlaka röntgen çektirin ki iç organ sorunu var mı belli olsun 🙏

Lady

Yeni Üye
Sinir için B vitamini onarıcı görev görür ancak net teşhis için esas olarak tahlil lazım birçok hastalık buna sebebiyet verir inşallah bir an önce sağlığına kavuşur. Yarın veteriner ne teşhis koyarsa burada güncelleme yapın ona göre en azından bir tedavi yöntemi belirleriz inşallah 🙏 Ama mutlaka röntgen çektirin ki iç organ sorunu var mı belli olsun 🙏
Hocam size attığım ilaçlar ile 3 gün mama ile verdim daha sonra dr para stop ilacını 3 gün verdim ve sonra suluğuna artık 1 çay kaşığı sirke verdim artık günlük böyle yapacağım ve kuş iyi durumda şimdi burda sizlerden de Allah razı olsun gece gündüz hep dönüş yaptınız

Lady

Yeni Üye
Hocam size attığım ilaçlar ile 3 gün mama ile verdim daha sonra dr para stop ilacını 3 gün verdim ve sonra suluğuna artık 1 çay kaşığı sirke verdim artık günlük böyle yapacağım ve kuş iyi durumda şimdi burda sizlerden de Allah razı olsun gece gündüz hep dönüş yaptınız
Vitamin için yazdığınızı almayı düşünüyorum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sirke vermeyin, sirke eskiden probiyotik olmadığı için kullanılırdı görevi aslında probiyotik ancak organların asitle dengesini bozuyor 🙏 Probiyotik olarak entrobac, b vitamini olarak bt amin forte, multi vitamin olarak da gervit w öneririm 🙏 Cümlemizden razı olsun, her zaman elimizden geleni yaparız çok geçmiş olsun ☺🤲🙏

Lady

Yeni Üye
Sirke vermeyin, sirke eskiden probiyotik olmadığı için kullanılırdı görevi aslında probiyotik ancak organların asitle dengesini bozuyor 🙏 Probiyotik olarak entrobac, b vitamini olarak bt amin forte, multi vitamin olarak da gervit w öneririm 🙏 Cümlemizden razı olsun, her zaman elimizden geleni yaparız çok geçmiş olsun ☺🤲🙏
Peki bunların sıralaması nasıl olmalı kaçar damla veya entrobac toz olduğu için ne kadar suyuna karıştırılmalı bugün gervit versem suyuna kaç damla vereyim sonra probiyotik ne zaman kaç hafta devam edeyim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İlaç kullanımlarından sonra 3 gün üst üste probiyotik verilir. Siz entrobacı 3 gün üst üste yarım suluğa mercimek tanesi kadar verin 🙏 Ardından bir gün temiz su içsin sonraki gün yarım suluğa 5 damla gervit w verin sonra bir gün temiz su içsin ertesi gün yarım suluğa 8 damla bt amin forte verin 🙏 Bütün takviyeler kafeste 8 saat kalsın sonra temiz su ile değiştirin 😊

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Rutin yani hasta olmadığı zamanlar için de kullanım bu şekilde olacak