O Oğuz Paylaşımcı Katılım 21 Şub 2021 Mesajlar 287 Tepkime puanı 158 Puanları 43 21 Şub 2021 #1 Herkese selamlar Anadolu yakası Pendik Kartal civarı yeni yeme düşmüş erkek muhabbet kuşu arıyorum güvendiğiniz bildiğiniz sahiplenebileceğim biryer varsa cevaplarsanız sevinirim
Herkese selamlar Anadolu yakası Pendik Kartal civarı yeni yeme düşmüş erkek muhabbet kuşu arıyorum güvendiğiniz bildiğiniz sahiplenebileceğim biryer varsa cevaplarsanız sevinirim
Yusuf Kürşat Akkuş Eski Forumcu Kurucu Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 1,979 Tepkime puanı 2,240 Puanları 113 Yaş 40 21 Şub 2021 #2 Taha' Alıntı: @Yusuf Kürşat Akkuş abimiz var ama elinde yavru var mı bilmiyorum kendisi dönüş yapacaktır size Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Taha görüştük Oğuz Bey ile.
Taha' Alıntı: @Yusuf Kürşat Akkuş abimiz var ama elinde yavru var mı bilmiyorum kendisi dönüş yapacaktır size Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Taha görüştük Oğuz Bey ile.
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,766 Tepkime puanı 26,768 Puanları 113 Yaş 41 22 Şub 2021 #3 İki taraf için hayırlı olsun @Yusuf Kürşat Akkuş çok güvenilir ve iyi kus adresi
Yusuf Kürşat Akkuş Eski Forumcu Kurucu Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 1,979 Tepkime puanı 2,240 Puanları 113 Yaş 40 22 Şub 2021 #4 Sehmus BAKIR' Alıntı: İki taraf için hayırlı olsun @Yusuf Kürşat Akkuş çok güvenilir ve iyi kus adresi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Oğuz bey şuan yavru yerli erkek istedi ancak ne yazikki elimde yoktu
Sehmus BAKIR' Alıntı: İki taraf için hayırlı olsun @Yusuf Kürşat Akkuş çok güvenilir ve iyi kus adresi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Oğuz bey şuan yavru yerli erkek istedi ancak ne yazikki elimde yoktu