O Oğuz Yeni Üye Katılım 21 Şub 2021 Mesajlar 1 Tepkime puanı 2 Puanları 3 21 Şub 2021 #1 Herkese selamlar Anadolu yakası Pendik Kartal civarı yeni yeme düşmüş erkek muhabbet kuşu arıyorum güvendiğiniz bildiğiniz sahiplenebileceğim biryer varsa cevaplarsanız sevinirim
Herkese selamlar Anadolu yakası Pendik Kartal civarı yeni yeme düşmüş erkek muhabbet kuşu arıyorum güvendiğiniz bildiğiniz sahiplenebileceğim biryer varsa cevaplarsanız sevinirim
Taha Eski Forumcu Moderator Katılım 8 Eki 2020 Mesajlar 1,094 Tepkime puanı 1,549 Puanları 113 Yaş 26 21 Şub 2021 #2 Oğuz' Alıntı: Herkese selamlar Anadolu yakası Pendik Kartal civarı yeni yeme düşmüş erkek muhabbet kuşu arıyorum güvendiğiniz bildiğiniz sahiplenebileceğim biryer varsa cevaplarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... @Yusuf Kürşat Akkuş abimiz var ama elinde yavru var mı bilmiyorum kendisi dönüş yapacaktır size
Oğuz' Alıntı: Herkese selamlar Anadolu yakası Pendik Kartal civarı yeni yeme düşmüş erkek muhabbet kuşu arıyorum güvendiğiniz bildiğiniz sahiplenebileceğim biryer varsa cevaplarsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... @Yusuf Kürşat Akkuş abimiz var ama elinde yavru var mı bilmiyorum kendisi dönüş yapacaktır size
Yusuf Kürşat Akkuş Emektar Moderator Mod Yöneticisi Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 661 Tepkime puanı 627 Puanları 93 Yaş 36 21 Şub 2021 #3 Taha' Alıntı: @Yusuf Kürşat Akkuş abimiz var ama elinde yavru var mı bilmiyorum kendisi dönüş yapacaktır size Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Taha görüştük Oğuz Bey ile.
Taha' Alıntı: @Yusuf Kürşat Akkuş abimiz var ama elinde yavru var mı bilmiyorum kendisi dönüş yapacaktır size Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim Taha görüştük Oğuz Bey ile.
Sehmus BAKIR Eski Forumcu Yetkili Kurucu Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 3,114 Tepkime puanı 2,438 Puanları 113 Yaş 37 22 Şub 2021 #4 İki taraf için hayırlı olsun @Yusuf Kürşat Akkuş çok güvenilir ve iyi kus adresi
Yusuf Kürşat Akkuş Emektar Moderator Mod Yöneticisi Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 661 Tepkime puanı 627 Puanları 93 Yaş 36 22 Şub 2021 #5 Sehmus BAKIR' Alıntı: İki taraf için hayırlı olsun @Yusuf Kürşat Akkuş çok güvenilir ve iyi kus adresi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Oğuz bey şuan yavru yerli erkek istedi ancak ne yazikki elimde yoktu
Sehmus BAKIR' Alıntı: İki taraf için hayırlı olsun @Yusuf Kürşat Akkuş çok güvenilir ve iyi kus adresi Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun Oğuz bey şuan yavru yerli erkek istedi ancak ne yazikki elimde yoktu