• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı İshal

Şans1

Aktif Üye
Merhabalar yanlış anladınız beni bu bahsettiğim adam şöyle çok kuş kurtardım böyle yaptım deyince bir de sen dediklerimi yap senin kuşun kesin kurtulacak dedi ve beni oldukça ikna etti ama söylediği şeyler benim de aklıma yatmıyor artık ve o kişiye güvenmiyorum bunu Şehmus hocamıza da söyledim bu şekilde o da bana bir yol gösterdi dediğiniz gibi zeolit tozu ve yoğun bakım maması
Kursaktan besleme yapıldı anneme öğrettiler bizde evde yaptık toplam 3 öğün verdik her öğünü 2 3 ml verdik son öğün 4 mle yakın oldu
Şanslı Bebeğimi, Biriciğimi Kaybettim...
Arkadaşlar merhaba, maalesef 4 aylık bebeğim Şans'ı bugün sabah kaybettim. Sürecin başında yanlış yönlendirmelerle vakit kaybetmiş olsam da sonradan sizlerin Şehmus Bey'in tavsiyeleriyle elimden gelen her şeyi yaptım, kursaktan beslemeyle hayata tutundurmaya çalıştım ama minik bedeni daha fazla dayanamadı.
Dün gece son kez omzuma çıkıp benimle vedalaştı. Onu "şanslı bebeğim" diye severdim, o benim en yakın sırdaşımdı. Bu süreçte gerçekten yardımcı olmaya çalışan, doğru bilgilerle yol gösteren herkese çok teşekkür ederim. İçim çok yanıyor, mekanı cennet olsun Şanslı kuşumun... 🕊 Onu hep güzel anılarımızla hatırlayacağım
IMG_20260314_172548.jpg

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Başınız sağolsun 🙏🏻

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun 😔

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Başınız sağolsun..😞

Hilye Bulut

Tutkulu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Arkadaşlar merhaba, maalesef 4 aylık bebeğim Şans'ı bugün sabah kaybettim. Sürecin başında yanlış yönlendirmelerle vakit kaybetmiş olsam da sonradan sizlerin Şehmus Bey'in tavsiyeleriyle elimden gelen her şeyi yaptım, kursaktan beslemeyle hayata tutundurmaya çalıştım ama minik bedeni daha fazla dayanamadı.
Dün gece son kez omzuma çıkıp benimle vedalaştı. Onu "şanslı bebeğim" diye severdim, o benim en yakın sırdaşımdı. Bu süreçte gerçekten yardımcı olmaya çalışan, doğru bilgilerle yol gösteren herkese çok teşekkür ederim. İçim çok yanıyor, mekanı cennet olsun Şanslı kuşumun... 🕊 Onu hep güzel anılarımızla hatırlayacağım
Ekli dosyayı görüntüle 102926
Başınız sağ olsun😔

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 102926
Başınız sağolsun Rabbim sabır versin inşallah 🤲🤲

Üst Alt