• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İshal ve solunum sorunu

cuzza

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
ishal-kilo alamama-bogazında sıvı varmış gibi ses çıkarıyor-geceleri inleme tarzı vik vik ses
Kullanılan İlaç
vilmectin
Merhaba arkadaşlar kuşumda uzun zamandır devam eden ishal var ve kilo almıyor son 15 gündürde özellikle geceleri vik vik ses çıkarıyor yem yerken bogazında sanki sıvı varmış gibi ses çıkarıyor kuyruk atması hızlanıyor kusması yok ancak bögürme hareketi yapıyor iştahı yerinde neşesi iyi ishali için öncesinde çeşitli antibiyotikler kullandım ancak sonuç alamadım vitaminlerini kullanıyorum grid kum var kafesinde röhnfried atemfrei veriyorum solunumu rahatlasın diye sağolsun burçak hanım vilmectin ense damlası zeolit tozu önermişti pazartesi ense damlasını uyguladım zeolit tozunuda dal darı üzerine serpiyorum yiyor zeolit tozu kullanımı sonrası dışkı üzerindeki beyaz zar gibi yapı azaldı elimde doksimis-suphamezatine-vilmectin ilaçları var dışkıları gün aşırı çektim yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar kuşumda uzun zamandır devam eden ishal var ve kilo almıyor son 15 gündürde özellikle geceleri vik vik ses çıkarıyor yem yerken bogazında sanki sıvı varmış gibi ses çıkarıyor kuyruk atması hızlanıyor kusması yok ancak bögürme hareketi yapıyor iştahı yerinde neşesi iyi ishali için öncesinde çeşitli antibiyotikler kullandım ancak sonuç alamadım vitaminlerini kullanıyorum grid kum var kafesinde röhnfried atemfrei veriyorum solunumu rahatlasın diye sağolsun burçak hanım vilmectin ense damlası zeolit tozu önermişti pazartesi ense damlasını uyguladım zeolit tozunuda dal darı üzerine serpiyorum yiyor zeolit tozu kullanımı sonrası dışkı üzerindeki beyaz zar gibi yapı azaldı elimde doksimis-suphamezatine-vilmectin ilaçları var dışkıları gün aşırı çektim yardımcı olursanız sevinirim

Kalamar kemiğini çok mu yedi?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
dışkıda koku yok sabah ve akşam atemfrei damlatıyorum agzına sabah bogazı vıcık vıcık ses geliyordu şimdi çok yem yedi
Sabah akşam olmaz, karaciğer patlar bu seferde😔Ihlamur yapın lütfen, boğazda, gırtlakta enfeksiyon var demekki, siz sadece yumuşatıyorsunuz, sıcak tutun kekik çayı yapın, Zeolit Tozu kullanın ve Atemfrei çok vermeyin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
5 günlük zeolit tozu tedavisinden sonra tekrar yeni peçete üzerine yapmış güncel dışkı görelim 👍Demet ablam demiş zaten atemfrei vermeyin fazla olur

cuzza

Yeni Üye
Sabah akşam olmaz, karaciğer patlar bu seferde😔Ihlamur yapın lütfen, boğazda, gırtlakta enfeksiyon var demekki, siz sadece yumuşatıyorsunuz, sıcak tutun kekik çayı yapın, Zeolit Tozu kullanın ve Atemfrei çok vermeyin
bugün bogazındaki ses azalmış ancak kuyruk atması devam ediyor dal darı üzerine zeolit tozu serpiyorum onu seviyor insanlar için olan okaliptüs nane damlalık yağını buhar ile kafes yanına koysam fayda edermi ıhlamurda yapacagım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
bugün bogazındaki ses azalmış ancak kuyruk atması devam ediyor dal darı üzerine zeolit tozu serpiyorum onu seviyor insanlar için olan okaliptüs nane damlalık yağını buhar ile kafes yanına koysam fayda edermi ıhlamurda yapacagım
Merhaba, kafes yanına değil de aynı oda içinde 5-10 dk yapabilirsiniz sonra kapatın lütfen, kuşlar için oksijen çok önemlidir

cuzza

Yeni Üye
Merhaba, kafes yanına değil de aynı oda içinde 5-10 dk yapabilirsiniz sonra kapatın lütfen, kuşlar için oksijen çok önemlidir
Demet hanım ayın 13 de vilmectin ikinci damla yaptım zeolit tozunu elenmiş kızıl darı yem üzerine serpiyorum solunum sıkıntısı çok şükür bitti enerjik iştahı iyi tüyleri parladı ancak dışkı problemi düzelmedi haftada 2 kez entrobac veriyorum

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Demet hanım ayın 13 de vilmectin ikinci damla yaptım zeolit tozunu elenmiş kızıl darı yem üzerine serpiyorum solunum sıkıntısı çok şükür bitti enerjik iştahı iyi tüyleri parladı ancak dışkı problemi düzelmedi haftada 2 kez entrobac veriyorum
Çok kötü değil hafif leke bırakıyor sadece ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
evet bazen normalleşiyor dışkısı çok sagolun zeolit tozu vilmectin çok iyi geldi kilo alımı başladı tüyleri parladı vilmectin 3 üncü damla olarak uygulama yapayımmı gelecek ay teşekkür ederim
3-4 ay sonra yine böyle iki kez yapacaksınız şimdilik yeterli ☺ Rica ederiiim 🌸 Zamanla toplayacaktır siz haftada bir gün verin entrobacı ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
tamam çok teşekkürler evin yaramazı eski performasına kavuştu :)
Rica ederim ☺ Çok mutlu oluyorum böyle iyileşen minikleri görünce Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah maşallah sübhanallah 🐤🌸🤲

Üst Alt