• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İnternet vs Petshop alışverişi

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Maddi durumdan bahsedilmiş bu konuda bir şey demek istiyorum, ailemin durumu çok iyi olmasına rağmen ben kuşlarımın hiç bir giderini onlardan para isteyipte almadım, kendim biriktirir gider en iyisini alırım her zaman, ben gelirim olmadan bunu yapabiliyorsam bir çok kişide yapabilir, asla bir bahane değildir bana göre... İstememe sebebimde onlar bakmıyor ben bakıyorum bu canlara, neden onlardan isteyeyim ki? Sorumlulukları bana ait, aynı zamanda temizlikleride...
Bahar'a aynen katılıyorum...(y)

Mert.

Eski Forumcu
Maddi durumdan bahsedilmiş bu konuda bir şey demek istiyorum, ailemin durumu çok iyi olmasına rağmen ben kuşlarımın hiç bir giderini onlardan para isteyipte almadım, kendim biriktirir gider en iyisini alırım her zaman, ben gelirim olmadan bunu yapabiliyorsam bir çok kişide yapabilir, asla bir bahane değildir bana göre... İstememe sebebimde onlar bakmıyor ben bakıyorum bu canlara, neden onlardan isteyeyim ki? Sorumlulukları bana ait, aynı zamanda temizlikleride...
Bende aynıyım çok acil bir durum olmadıkça herşeyimi ben yapıyorum bahar abla

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Petshop tan bana aminosol verdiler acaba bir işe yarıyor mu cidden . erak ettim:)

Üst Alt