• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İnternet vs Petshop alışverişi

Mert.

Eski Forumcu
Abi gerçekten artık çok kapatan var çevremde daha geçende isim vermiyim dükkanı taşımak için yardıma gittiğimiz saygı duyduğumuz bir abimiz iflas etti 😔 sektör çok karışık Allah yardımcımız olsun
Amin abi

şaziveşaziye

Yeni Üye
Bu konuda iki şey soyliyim çünkü bir yetmez 😊
1-Ben Mahallenizin Mehmet abisi olarak sorabilir miyim? Petshoptaki hangi ürünün internetten ucuz olduğunu öğrenebilir miyim 🤔 Bu bir kere yanlış bir gözlemleme çünkü aynı ürün malesef internette her zaman daha uygun olur bunun sebebi gayet basit giderler 👍
2-Ben internet satıcısı olarak söylüyorum internet üzerinden sattığım ürünü petshopta daha pahalıya veriyorum veya onu petshopta satmıyorum bunun da sebebi belli çünkü yine giderler 👍 Daha detaylı bilgi istiyorsanız size kitap yazabilirim hatta örnek ürünlerle de gelebilirim.
Ayrıca size sadece bir konuda hak veriyorum ürünü görerek almaktır
Not: Lütfen bilip bilmeden insanların kafasını karıştıracak konular açmayın doğrularla gelirseniz sizi doğru biliriz.
Herkes için aynı şeyi söyledim ama ben çok gördüm aynı ürünü petshoptan alıp o ürünün fiyatını 2kat fiyatına internetten satanlar saygılar 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Herkes için aynı şeyi söyledim ama ben çok gördüm aynı ürünü petshoptan alıp o ürünün fiyatını 2kat fiyatına internetten satanlar saygılar 👍
Onu yapana salak derim çünkü internette barınması mümkün değildir çünkü internette fiyatlar kuruşla ilerler bizden de saygılar 👍

şaziveşaziye

Yeni Üye
Burda bana 100tlye veriyor adam beni tanıyor diye ama sen 50 TL'ye nasıl aliniyor onu çözemedim nerde oturuyorsun belki birgün yolum duser bari kuş alırım ordanda
Yalan borcum yok tanıdık birinin tavsiyesiyle gittim 50 dedi çıkarttım verdim adana kozanyolu civarında gayette sağlıklı hareketli şuan👍

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
İnternet mi petshop mu yerine güvenilir mi değil mi diye düşünmek gerekiyor. Sanki canlı varlık değil de bulgur satıyormuş gibi davranan petshopçu da çok malesef, bişileri o kişilerden 10-15 lira ucuza almak beni mutlu etmez.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben de internetten ticaret yapıyorum, üreticiler de yapıyorlar. Şimdi üretici 5e satarken pet shoptan alan adam kaça satarsa satsın kimse almaz zaten 😅

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yalan borcum yok tanıdık birinin tavsiyesiyle gittim 50 dedi çıkarttım verdim adana kozanyolu civarında gayette sağlıklı hareketli şuan👍
Siz Adanada mı ikamet ediyorsunuz? Kuşunuzun görsellerini görmek isteriz 😊 kendiniz demişsiniz zaten tanıdık birinin vasıtası

şaziveşaziye

Yeni Üye
İnternet mi petshop mu yerine güvenilir mi değil mi diye düşünmek gerekiyor. Sanki canlı varlık değil de bulgur satıyormuş gibi davranan petshopçu da çok malesef, bişileri o kişilerden 10-15 lira ucuza almak beni mutlu etmez.
Herkesin maddi durumu aynı değil malesef👍

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Herkesin maddi durumu aynı değil malesef👍
Eskilerin bir lafı vardır, 'ben ikinci el veya ucuz mal alacak kadar zengin değilim' derler. Ayrıca bir atasözümüz de, ucuz etin yahnisi yavan olur der. 10 lirayı geçtim, 100 lira şu an neye harcanmıyor ki? Biraz çekirdek iki cips alsanız zaten gidiyor. Evindeki dostumun sağlığı için biraz abur cubur yemez biraz daha fazla verip en sağlıklıdır onun için alırım 👍

şaziveşaziye

Yeni Üye
Bu durum maddi değilde daha çok hayvanın sağlığını ilgilendirir. yani maddi durumum iyi değilse bir can sahiplenmem
Yanlış anladınız tohumlu besinler zaten kaç TL olursa olsun gerekirse internetten (kapalı alınması) lazım ama bit spreyi vitamin kafes gibi ürünler maddi sıkıntılı olan kişiler için incelendiğinde fiyatlar biraz tuzlu görünüyor hatta fazlasıyla

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yanlış anladınız tohumlu besinler zaten kaç TL olursa olsun gerekirse internetten (kapalı alınması) lazım ama bit spreyi vitamin kafes gibi ürünler maddi sıkıntılı olan kişiler için incelendiğinde fiyatlar biraz tuzlu görünüyor hatta fazlasıyla
Kafes konusunda bişi diyemem ama bit spreyi ve petshopta satılan vitaminleri kullanmayın zaten. Bit spreyi zararlı, petshop vitaminleri de yararı dokunan ürünler değil.

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Spreyler genel olarak zararlı zaten.. @Meri nin dediği gibi, pet shoplarda kaliteli vitamin bulmak imkansız. Ama elimdeki yem bozulmuştur, veya bitmiştir internetten iki üç gün bekleyeceğime pet shoptan almayı tercih ederim. Ama onun haricinde internetten alış veriş yaparım çok daha iyidir. Ayrıca demin de dedim, internette üreticiler de satış yapıyor. Çoğu pet shoptan da, internet satıcısından da çok daha uygun oluyor haliyle

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bit spreyini biz zaten önermiyoruz ki hayvanin derisini tahriş etmekten başka bir işe yaramaz 130 TL ye aldığınız kafesi internette 90 a almanız mümkündür siz bu konu altında aldıklarınizi resim olarak ekleyin ben size internet fiyatı çıkarayım ve petshopa göre kendiniz değerlendirin birde şehirler arası ekonomiyi de göz önünde bulundurmak gerekiyor ayrıca biz genel olarak değerlendirme yapıyoruz siz tanıdık birinden uyguna kuş aldıysanız bu şahsı görüş olur

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bit spreyini biz zaten önermiyoruz ki hayvanin derisini tahriş etmekten başka bir işe yaramaz 130 TL ye aldığınız kafesi internette 90 a almanız mümkündür siz bu konu altında aldıklarınizi resim olarak ekleyin ben size internet fiyatı çıkarayım ve petshopa göre kendiniz değerlendirin birde şehirler arası ekonomiyi de göz önünde bulundurmak gerekiyor ayrıca biz genel olarak değerlendirme yapıyoruz siz tanıdık birinden uyguna kuş aldıysanız bu şahsı görüş olur
Yani şimdi ben şu anda evimdeki muhabbet kuşum forum üzerinden yani tanıdık vasıtasıyla diyebiliriz, sahiplendim Show Jumbo olur kendisi. Showlar bedava dağıtılıyor mu diyeyim yani 😂😂😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

şaziveşaziye

Yeni Üye
Alında muhabbet fiyatları sabaha kadar tartışabileceğim bir konu biliyormusunuz bir kaç gün önce bir tane abimin bir tır kuşu olmuştu adam nereye satacağını şaşırıyordı bedavaya veriyordu resmen kuşları adam20₺ civarında kimse almıyor diye kime vereceğini şaşırmıştı en sonda hepsini toplu olarak satıp hint bülbülü aldı

Üst Alt