• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İlk Yumurta

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bizim aşıkların ilk yumurtası geldi. 😍
Bir kaç gündür kuyruk sekmesi vardı zaten Fıstığın, demin yumurta yapmış. Tazecik hemen heyecanımı sizinle paylaşayım dedim. 🤭

Kafeste birbirlerini kaşırken bakıyorum genelde yumurta var mı diye yuvalığa, fotoğraf çekerken de kaşıma seansı yapıyorlardı,bir baktım yumurta. 🤩
Gerçi ilk yumurtanın boş olma ihtimali yüksek zira bir hafta anca oldu kafese koyalı ama devamı gelir sanırım. Çok heyecanlıyım ya, üstelik ilk defa canlı canlı mübiş yumurtası gördüm. 😅

Bir yandan da sağ salim bitirir kızım yumurta faslını diye dua ediyorum. Facebookta yumurta sıkışması vs çok görünce korkuyorumda,inşallah sağlıklı bir şekilde bitiririz bu dönemi. 😊

Ekli dosyayı görüntüle 21287

Mehmet B.

Paylaşımcı
Bir kaç gündür kuyruk sekmesi vardı zaten Fıstığın, demin yumurta yapmış. Tazecik hemen heyecanımı sizinle paylaşayım dedim. 🤭

Kafeste birbirlerini kaşırken bakıyorum genelde yumurta var mı diye yuvalığa, fotoğraf çekerken de kaşıma seansı yapıyorlardı,bir baktım yumurta. 🤩
Gerçi ilk yumurtanın boş olma ihtimali yüksek zira bir hafta anca oldu kafese koyalı ama devamı gelir sanırım. Çok heyecanlıyım ya, üstelik ilk defa canlı canlı mübiş yumurtası gördüm. 😅

Bir yandan da sağ salim bitirir kızım yumurta faslını diye dua ediyorum. Facebookta yumurta sıkışması vs çok görünce korkuyorumda,inşallah sağlıklı bir şekilde bitiririz bu dönemi. 😊

Maşallah inşallah sağlıklı bi şekilde yavruları da görürüz

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Öncelikle hayırlı olsun🙂 yumurta sıkışmasında zeytinyağının çok faydası var aklınız da bulunsun. Yumurtalama günü geçtiğini düşündüğünüzde poposuna sürebilirsiniz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Öncelikle hayırlı olsun🙂 yumurta sıkışmasında zeytinyağının çok faydası var aklınız da bulunsun. Yumurtalama günü geçtiğini düşündüğünüzde poposuna sürebilirsiniz
Teşekkür ederim. O zaman mamalarına da katayım garanti olsun. Haftada iki gün mama veriyordum.

Maşallah kardeşim 🧿 bence dolu yumurtasi hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 😊
Sağ ol abicim. Valla şu anda çok heyecanlı ve mutluyum. İnsan minnacık bir şeyden bile mutlu olabiliyor. 🥰

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Beyaz ama matlasmis olacak kardeşim 👍 hafif siyahımsı ve bir hafta sonra eline aldığında ağır olur..

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici

Mehmet B.

Paylaşımcı
Bu bilgiyi bende kaydettim. Lazım olur banada. 😊

Bizde de öyle olacak. 🤣
Ben birde evhamlıyım bayağı,9u 90 yaparım gibi geliyor bu süreçte. 😅
13 15 17 şeklinde gidiyor bıcırık hanım tam 48 saat de 1 yumurtluyor gene karnı şiş yarın 9 gibi yumurtlar çok disiplinli o konuda sürekli yatıyor yumurtalara 1 kuluçka olması korkutuyor sadece yorulsun istemiyoruz ama şimdi baktım galiba dolu yumurtalar

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Yaaaaa tebrikler 😍 darısı başıma hadi bakalım bütün yumurtalar dolu çıksın inşallah 🙏🙏🙏

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
13 15 17 şeklinde gidiyor bıcırık hanım tam 48 saat de 1 yumurtluyor gene karnı şiş yarın 9 gibi yumurtlar çok disiplinli o konuda sürekli yatıyor yumurtalara 1 kuluçka olması korkutuyor sadece yorulsun istemiyoruz ama şimdi baktım galiba dolu yumurtalar
Pazar akşamı 13 e küçük el feneriyle bakarsın doluysa embriyo görünür kırmızı bir örümcek ağı gibi yumurtanın içini sarmaya başlar 👍