• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İlk Yumurta

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bunun dışında keyfi yerinde gibi. Hata video ekledim orda Boncukla kurlaşıyor. 🤣 Ama ben endişe ediyorum biraz bir şeyi mi var diye, bilmiyorum belkide fazla evham yapıyorum. 🙂
Azcik da burdan öp diye kafasını çeviriyor yaaaa sıfatını yediğim 🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Hadi inşallah mini mini bebeler görürüz bu sefer, maşallah 🧿❣
Hadi inşallah bu sefer dolu çıkar yumurtalar 😄
Teşekkür ederim kızlar. İnşallah benimde temennim öyle. 🤭

Hadi gözün aydın bol dolu Yumurta olması sağlıkla büyümesi dileği ile 🥰
Ben boş Yumurta ya bile razıyım su dişi beni Deli edecek 😂az kaldı vericem dedim vallahi vicdanım el vermiyor yoksa çoktan yollamıstim baba evine 😂😂
İnşallah canım.
🤣 Olsun belki olur zamanla. Acaba eş mi tutmadılar birbirleriyle de yumurta gelmiyor.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kız baya güzel anlaşıyorlar
Baya kıskançlık yapıyorlar hatta
Eşimle konuştum yarın gidip diğer erkek kuşuma dişi Alicam
Bende ki dişi yi verip
Yaa verme bence. 😢 Zamanı gelince yaparlar. Biliyorsun bende çok uğraştım başta sonra oldu. İlla alacaksanda dişiyi verme bence. Gittiği yerde daha kötü yaşam şartları olur. 🥲

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Biliyorum canım evde çok ses oluyur eşim sorun yapmaya başladı benim de geri çekilmeye niyetim yok bu yolun sonu ya hüsran ya Bayram sloganı ile çıktım bir Yola 😁
Sen ne kadar süredir bekliyorsun
Peki
Eş tutma olayı da var umarım küçüklük hayalim gerçek olur bekliyorum bakalım benim kuşların eş tutması ciflesme si 3 ay oldu
Ya aslında sadece bir odada ses oluyor. Bizde 5 tanr var biliyorsun. Benim odam gürültülü oluyor diğerlerinde ses yok. Madem öyle sen baskın gel verme kızı ellere. 😀 Bakarsın diğeriyle eş olur belki. 😊

Fıstık bize ekim gibi geldi. O zamandan beri deniyordum.😅 Çiftleşme var ama yumurta yoksa kalsiyum eksikliği vs mi var acaba?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kalamar yemiyir işte sorun orada BENCe
Olabilir o zaman. Benimkiler yumurtadan önce bir taneyi bir günde bitiyorlardı. Fazlasının zarar olduğunu öğrenince vermeyi kestim bende.

Maşallah maşallah canım
Benimkiler de Şubat ayından beri sanırım
Daha yeni sayılırlar o zaman. 😅 Maşallah zamanı gelince olur onlarda da. Birde çok isteyince olmuyor ya. Bende öyle oldu en azından. Ne zaman kendi hallerine bıraktım ondan bir süre sonra oldu.