• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İlaç

Aysenurbusra

Aktif Üye
Bu ilacı daha önce kullanan veya ilaçla ilgili deneyimi bilgisi olan biri bilgi verebilirmi??

Grpet

Müdavim
Üretici
tüy hastası kuslarda malesef bir tedavi yok depomin verip iyilesti diyende var göz tası ile iyilesti diyende var ama bu bir bağışklık sorunudur kusun bağışıklıgını yükseltin bt amin yada med tolyamin gibi b vitaminleri ile takviye yapın deneyin

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşun son halini görebilirmiyiz? Grpet e katılıyorum tüy virüsüne henüz kesin bir çözüm yok bakirsulfat yani diğer bir ismi ile göztasi verip iyileşti diyenler oldu ama ben ona inanmıyorum çünkü 4 aylık dönüşümlü olarak 3 çeşit probiyotik uygulaması bile sadece bağışıklığı güçlendirdiği için tüyleniyor ama bu tedaviyi iyileştirmez yani tekrarlanıyor malesef bu hastalığı yakından takip eden birisi olarak size önereceğim dönüşümlü probiyotik yöntemidir.. ilaç veripte kuşun karaciğerini bitirmeyin derim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
En fazla yapabileceğin virkon s içerikli su püskürtup probiyotik ve b vitamini takviyesi. 5 ayda düzelme olmazsa düzelmez zaten