beyyza02 Müdavim Katılım 26 Kas 2020 Mesajlar 577 Tepkime puanı 441 Puanları 63 8 Eki 2021 #1 4 tane kuşum için yeni edindim bunları, ne kadar sıklıkla, kaçar damla kullanmalıyım? ve de probiyotigi nasıl vermeliyim?
4 tane kuşum için yeni edindim bunları, ne kadar sıklıkla, kaçar damla kullanmalıyım? ve de probiyotigi nasıl vermeliyim?
beyyza02 Müdavim Katılım 26 Kas 2020 Mesajlar 577 Tepkime puanı 441 Puanları 63 8 Eki 2021 #2 Ronay Ayk.' Alıntı: 15-20 günde bir vitamin ve entrobac verebilirsiniz.Amino ise ayda bir ve ilaç kullanımlarında sonra yeterli olur. Genişletmek için tıkla ... amino dediğiniz hangisi acaba ? bir de elimde aminasol de var onu da kullanmalı mıyım?
Ronay Ayk.' Alıntı: 15-20 günde bir vitamin ve entrobac verebilirsiniz.Amino ise ayda bir ve ilaç kullanımlarında sonra yeterli olur. Genişletmek için tıkla ... amino dediğiniz hangisi acaba ? bir de elimde aminasol de var onu da kullanmalı mıyım?
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 8 Eki 2021 #3 beyyza02' Alıntı: amino dediğiniz hangisi acaba ? bir de elimde aminasol de var onu da kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Bt amin forte demek istemiş galiba Ronay abi
beyyza02' Alıntı: amino dediğiniz hangisi acaba ? bir de elimde aminasol de var onu da kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Bt amin forte demek istemiş galiba Ronay abi
beyyza02 Müdavim Katılım 26 Kas 2020 Mesajlar 577 Tepkime puanı 441 Puanları 63 8 Eki 2021 #4 beyyza02' Alıntı: amino dediğiniz hangisi acaba ? bir de elimde aminasol de var onu da kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Ronay Ayk.' Alıntı: Aynen aynen iş yoğunluğundan acele yazdım olucak o kadar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ) Bir de toz halinde hiç kullanmadım ne kadar koymam lazım, suya mı katmam lazım
beyyza02' Alıntı: amino dediğiniz hangisi acaba ? bir de elimde aminasol de var onu da kullanmalı mıyım? Genişletmek için tıkla ... Ronay Ayk.' Alıntı: Aynen aynen iş yoğunluğundan acele yazdım olucak o kadar Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ) Bir de toz halinde hiç kullanmadım ne kadar koymam lazım, suya mı katmam lazım
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 8 Eki 2021 #5 beyyza02' Alıntı: Teşekkür ederim ) Bir de toz halinde hiç kullanmadım ne kadar koymam lazım, suya mı katmam lazım Genişletmek için tıkla ... Probiyotiği çay kaşığı ucu kadar suya katarak kullanıyoruz
beyyza02' Alıntı: Teşekkür ederim ) Bir de toz halinde hiç kullanmadım ne kadar koymam lazım, suya mı katmam lazım Genişletmek için tıkla ... Probiyotiği çay kaşığı ucu kadar suya katarak kullanıyoruz
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 8 Eki 2021 #6 beyyza02' Alıntı: Teşekkür ederim ) Bir de toz halinde hiç kullanmadım ne kadar koymam lazım, suya mı katmam lazım Genişletmek için tıkla ... Probiyotiği çay kaşığı ucu kadar suya katarak kullanıyoruz
beyyza02' Alıntı: Teşekkür ederim ) Bir de toz halinde hiç kullanmadım ne kadar koymam lazım, suya mı katmam lazım Genişletmek için tıkla ... Probiyotiği çay kaşığı ucu kadar suya katarak kullanıyoruz
beyyza02 Müdavim Katılım 26 Kas 2020 Mesajlar 577 Tepkime puanı 441 Puanları 63 8 Eki 2021 #7 t Şimal Kuş' Alıntı: Probiyotiği çay kaşığı ucu kadar suya katarak kullanıyoruz Genişletmek için tıkla ... tamamdır çok teşekkür ederim sağ olun
t Şimal Kuş' Alıntı: Probiyotiği çay kaşığı ucu kadar suya katarak kullanıyoruz Genişletmek için tıkla ... tamamdır çok teşekkür ederim sağ olun
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 8 Eki 2021 #8 Rica ederim sağlıklı günler
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 8 Eki 2021 #9 beyyza02' Alıntı: 4 tane kuşum için yeni edindim bunları, ne kadar sıklıkla, kaçar damla kullanmalıyım? ve de probiyotigi nasıl vermeliyim? Genişletmek için tıkla ... Vay be adamlar geliştirmiş ve etiket basmışlar bölünmüş ürünlere kullanan arkadaşlar gerekli cevapları vermişler denildiği gibi veriniz hayırlı olsun
beyyza02' Alıntı: 4 tane kuşum için yeni edindim bunları, ne kadar sıklıkla, kaçar damla kullanmalıyım? ve de probiyotigi nasıl vermeliyim? Genişletmek için tıkla ... Vay be adamlar geliştirmiş ve etiket basmışlar bölünmüş ürünlere kullanan arkadaşlar gerekli cevapları vermişler denildiği gibi veriniz hayırlı olsun
ebrares Müdavim Katılım 1 Haz 2021 Mesajlar 505 Tepkime puanı 501 Puanları 93 Yaş 24 9 Eki 2021 #10 Ronay Ayk.' Alıntı: 15-20 günde bir vitamin ve entrobac verebilirsiniz.Amino ise ayda bir ve ilaç kullanımlarında sonra yeterli olur. Genişletmek için tıkla ... ben her hafta bir kere veriyorum vitamin ve probiyotiği fazla geliyo mudur sıkıntı olur mu yani ?
Ronay Ayk.' Alıntı: 15-20 günde bir vitamin ve entrobac verebilirsiniz.Amino ise ayda bir ve ilaç kullanımlarında sonra yeterli olur. Genişletmek için tıkla ... ben her hafta bir kere veriyorum vitamin ve probiyotiği fazla geliyo mudur sıkıntı olur mu yani ?