Merhaba bugün yani aslında gece sularında katıldık biz foruma, ponçik mavi olan ve Polat da yeşil olan. Biz bunları ayın 5inde, 50 günlük civarı diye, ve Polat dişi ponçik erkek diye aldık. Araştırdığım internetten incelediğim ve okuduğum kadarıyla ikisinin de erkek olduğuna karar verdim ve bu sebeple yeşilin ismini eşim Polat koydu fakat foruma ilk girdiğimde tanıtım yazılarını gördüm ve bizim cankileri tanıtayım ortama ayak uydurayim dedim çok hoşuma gitti çünkü samimi bir ortam görmek veeeee arkadaşlardan biri ponçik için (yani mavi olan) dişiye benziyor dedi. Tabi bende beyin falan yandı. Şimdi üretici arkadaşın dediğine mi inanayım, internette yazanlara göre mı karar vereyim yoksa forumdaki arkadaşa mı hak vereyim ben ne yapayım nolur beni bir aydınlatın bu arada karakter olarak Polat daha uysal ele ilk geldi, ilk dışarı çıkma hamlesini yaptı, ilk o öttü ve ilk o yem yedi. Ponçik hep onu takip etti. O ele geldiyse ben de giderim dedi, dışarı çıkınca peşinden uçtu perdeye komşular Polat'ın tepesinde durdu nerdeyse uzaktan bakınca kafasına konmuş gibi duracak kadar yakın. Polat arada minik gaga atıyor kızınca az uzak dur diye, bizimki tepki vermiyor falan, Polat elime geliyor yürüyor hatta az önce çıkardım kafesten, konuştum yanağını okşadım ve 2-3 dk durduktan sonra kafese doğru döndü gitmek istediğini anladım kafesin kenarına konup kendi girdi içeri. Fakat ponçik ele henüz çok alismadi dışarı çıkmak istemiyor elime aldığımda 5 sn kadar durup diger tüneğe atlıyor ve elimi kafese ilk soktugumda bi minik tedirgin oluyor geri gidiyor sonra alışıyor. Ay çok uzun yazdım eğer okuduysaniz cinsiyet konusunda yardımcı olur musunuz lütfen