• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Gagada sıkıntı var lütfen yardım

sln

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Gagasında sorun var. Burnunda akıntı yada koku yok. Enerjisi yerinde.
Hastalık Belirti Tarihi
13 Nis 2026
Kullanılan İlaç
İlaç yok.
Merhaba, Cennet papağanımın gagasında üst kısmında bi sıkıntı var.burnunda akıntı yada bir koku yok. Enerjisi yerinde. İlk veterinere götürdüğümde bir yere çarpmıştır düzelir dedi. Düzelmedi. Başka bir yere götürdük orasıda kendi yaptığı bir krem verdi gagaya sür diye oda düzeltmedi.gagasının neyi var ne yapmam lazım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Ona bişey olsun istemiyorum.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba, Cennet papağanımın gagasında üst kısmında bi sıkıntı var.burnunda akıntı yada bir koku yok. Enerjisi yerinde. İlk veterinere götürdüğümde bir yere çarpmıştır düzelir dedi. Düzelmedi. Başka bir yere götürdük orasıda kendi yaptığı bir krem verdi gagaya sür diye oda düzeltmedi.gagasının neyi var ne yapmam lazım lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Ona bişey olsun istemiyorum.
Merhaba geçmiş olsun
Mantar var büyük ihtimalle burun deliği de genişlemiş gaga formu bozulmuş
Eczaneden trosyd mantar kremi alıp kulak pamuğu ile sürün ve masaj yapın lütfen, burun deliğine de sürün, içeri doğru gitsin krem, günde 1 defa sürün, en az 10 gün

sln

Yeni Üye
Eczane den hemen alıp sürmeye başlıyacağım İnşallah düzelir. Durumu hakkında da burdan sizi bilgilendiriim. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Üst Alt