• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Gagadaki beyazlık, gagayı birbirine sürtme

Nora

Aktif Üye
Yardımsever üye
Güncel olacak şekilde beyaz peçete üzerinde dışkı resmi paylaşabilir misiniz?
Kuşunuzun gagasını ve tırnaklarını ön tarafından çekin ve tünekteki videosunu paylaşır mısınız?
@Demet bükay @Aslı Ö.

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Gagasını daha yakından ve net gözükecek fotosunu atar mısınız? Gagasını gıcırdatması mantar belirtisi değildir. Mutlu olduğundan gagasını gıcırdatırlar veya uykuya dalmadan önce.

ahmetakif

Yeni Üye
Kuşu yeni aldım pek tecrübem yok, net fotoğraflar yakalayamıyorum. Alıstirmaya calışıyorum. Video uzantısıni kabul etmiyor,atamadım. Fotograflar işe yarar umarım. Kaç aylık oldugunu ve türünü de yazar misiniz?

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuşta sorun yok. Gaga kenarı biraz deforme olmuş o kadar. Evinizde tatlı badem yağı varsa gagadaki pürüzlü yerlere sürün. Kokusuz beyaz vazelin de olur. Henüz yavru iki aylık civarlarında dişi diye gördüm.

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Mantar Gaga Kenarlarinda Siyahlık Olusturur.Tatlı Badem Yağı Surebilirsiniz. Tedbir Amaçlı Haftada 1 2 Kere crystalin Kullanabilirsiniz. Zararı Yoktur. Yutsa Bile Zehirlemez. Hayvanlar İçin Üretilmiştir. Mantar Olmaması İçin Koruma Amaçlıdır.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Ekli dosyalar