Yuva malzeme ipimi yapıları gereği küçükler dir hareketli leridir osebep kafes içindeki malzemelere dikkat etmek lazım çok tüylü ip vermeyin siz fark etmeden biyerlerine dolana bilir acı tecrübe ile öğrendim parmağı koptu Hint bülbülümün.kursaktaki yem görünüyor normal
Kuşu bir kişi tutmalı bir kişi de hafifçe çok yavaş ve nazikçe bıçak , tırnak makası, cımbızla kurtarmalı ama çok hassas olmalısınız veterinere götürmeniz daha iyi olur kanatlı uzmanı varsa yakınlarda
Ya o zorladı ya siz parmağı çıkmış büyük ihtimalle ters bı şekilde kaynar yerine Moraran parmak geçmedi ise morluğu şişmiştir ip kalmıştır orda çok İnce bı şekilde parmağın kopma ihtimali var kanatlı uzmanına götürseniz kurtarma ihtimalleri var büyüteç le falan keserler ipi çok geçmiş olsun.tül kullanmıyorum yaralanmalar olabiliyorlar kullan at masa örtüsüyle sarıyorum kafesleri su da dökseler ortalık kirlenmiyor bazı şeyler acı tecrübe ile öğreniliyor tekrardan çok geçmiş olsun
Ya o zorladı ya siz parmağı çıkmış büyük ihtimalle ters bı şekilde kaynar yerine Moraran parmak geçmedi ise morluğu şişmiştir ip kalmıştır orda çok İnce bı şekilde parmağın kopma ihtimali var kanatlı uzmanına götürseniz kurtarma ihtimalleri var büyüteç le falan keserler ipi çok geçmiş olsun.tül kullanmıyorum yaralanmalar olabiliyorlar kullan at masa örtüsüyle sarıyorum kafesleri su da dökseler ortalık kirlenmiyor bazı şeyler acı tecrübe ile öğreniliyor tekrardan çok geçmiş olsun
Çok üzüldüm başınız sağolsun narin küçük kuşlar çok dikkatli olmak gerekiyor kafes tellerine bile kafaları sıkışabilir kalanlara dikkat edin kafeste kalamar kemiği grit kumu ihmal etmeyin.tülüde atın varsın ortalık kirlensin biraz ama canlara bişey olmasın