• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Hint bülbülümde böyle bir sey var ne olabilir

BUSLA

Yeni Üye
Hint bülbülümde bu ne olabilir. Kafasındın altında iki tarafı da böyle

BUSLA

Yeni Üye
İpte asılı kalmış ters bir şekilde kafası aşağıya doğruydu o yuzden olabilir mi o zaman cok siskindi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bildiğimiz kursak. Anormal bir durum yok. Ne o yüzden olabilirmi sorunuzu anlayamadım.
İpte asılı kalmış ters bir şekilde kafası aşağıya doğruydu o yuzden olabilir mi o zaman cok siskindi

• Like
Tepkiler: TNZ

TNZ

Aktif Üye
Yuva malzeme ipimi yapıları gereği küçükler dir hareketli leridir osebep kafes içindeki malzemelere dikkat etmek lazım çok tüylü ip vermeyin siz fark etmeden biyerlerine dolana bilir acı tecrübe ile öğrendim parmağı koptu Hint bülbülümün.kursaktaki yem görünüyor normal

BUSLA

Yeni Üye
Kafes örtüsü ipi dolanmış çıkardık ama 1 parmağı koyulaşmış

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kafes örtüsü ipi dolanmış çıkardık ama 1 parmağı koyulaşmış
Kuşu bir kişi tutmalı bir kişi de hafifçe çok yavaş ve nazikçe bıçak , tırnak makası, cımbızla kurtarmalı ama çok hassas olmalısınız veterinere götürmeniz daha iyi olur kanatlı uzmanı varsa yakınlarda

BUSLA

Yeni Üye
Şuan ekleyemem yanımda değil sorunsuz çıkarttık ipleri ama bir parmağı maalesef morarmıştı ve bir tırnağı ters yönde kıvrılmış

TNZ

Aktif Üye
Şuan ekleyemem yanımda değil sorunsuz çıkarttık ipleri ama bir parmağı maalesef morarmıştı ve bir tırnağı ters yönde kıvrılmış
Ya o zorladı ya siz parmağı çıkmış büyük ihtimalle ters bı şekilde kaynar yerine Moraran parmak geçmedi ise morluğu şişmiştir ip kalmıştır orda çok İnce bı şekilde parmağın kopma ihtimali var kanatlı uzmanına götürseniz kurtarma ihtimalleri var büyüteç le falan keserler ipi çok geçmiş olsun.tül kullanmıyorum yaralanmalar olabiliyorlar kullan at masa örtüsüyle sarıyorum kafesleri su da dökseler ortalık kirlenmiyor bazı şeyler acı tecrübe ile öğreniliyor tekrardan çok geçmiş olsun

BUSLA

Yeni Üye
Ya o zorladı ya siz parmağı çıkmış büyük ihtimalle ters bı şekilde kaynar yerine Moraran parmak geçmedi ise morluğu şişmiştir ip kalmıştır orda çok İnce bı şekilde parmağın kopma ihtimali var kanatlı uzmanına götürseniz kurtarma ihtimalleri var büyüteç le falan keserler ipi çok geçmiş olsun.tül kullanmıyorum yaralanmalar olabiliyorlar kullan at masa örtüsüyle sarıyorum kafesleri su da dökseler ortalık kirlenmiyor bazı şeyler acı tecrübe ile öğreniliyor tekrardan çok geçmiş olsun

BUSLA

Yeni Üye
Üzgünüm ama o bu sabah öldü. Kalanlar için saha dikkatli olacağım. Bilgi için teşekkür ederim

TNZ

Aktif Üye
Çok üzüldüm başınız sağolsun 😞narin küçük kuşlar çok dikkatli olmak gerekiyor kafes tellerine bile kafaları sıkışabilir kalanlara dikkat edin kafeste kalamar kemiği grit kumu ihmal etmeyin.tülüde atın varsın ortalık kirlensin biraz ama canlara bişey olmasın

Üst Alt