Merhaba kafesinden kaçmış bir Hint bülbülü balkonumuza kondu
2 haftadır etrafta sahibini aradık fakat bulamadık ve uzun bir süre bizim misafirimiz olacak gibi görünüyor evimde şu an aynı zamanda muhabbet kuşu bulunuyor ikisinin kafesleri Şu an için yan yana sanmıyorum ama yine de sormak istiyorum bir sakıncası var mı?Aynı zamanda Hint bülbülü ne yer?ben muhabbet kuşu yemi veriyorum 2 haftadır 2 tane veterinere sordum bilmediklerini söylediler ve ellerinde yem de yoktu ayrı bir yemi var mı Ona göre daha büyük bir petshopa gitmeyi düşünüyorum yoksa yemleri muhabbet kuşu yemlerine benziyor mu ekstradan almama gerek var mı ve kafesinde başka ne bulunması gerekiyor? Muhabbet kuşundaki gibi gaga taşı kalamar kemiği koymalı mıyım? Aynı zamanda Ben buradan almış olduğum Kekikli çay tarifini muhabbet kuşuma uyguluyordum ve çok faydasını gördüm bağışıklık sistemi için arada yapıp veririm hastalığı olmasa da, aynı çayı Hint bülbülü için vermem gerekir mi ve eğer Aklıma gelmeyen Dikkat etmem gereken başka şeyler varsa yardımcı olabilir misiniz küçük bir ilçedeyim Ve çoğu veteriner bilmiyor..