• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! HASTA KUŞUM! Yardım edin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ballı kraker vermeyin, yapıştırıcı zarar veriyor 🙏 Muhtemelen denge kaybı olabilir bence bu miniğe röntgen ve dışkı analizi şart 🙏

Byrico

Yeni Üye
Ballı kraker vermeyin, yapıştırıcı zarar veriyor 🙏 Muhtemelen denge kaybı olabilir bence bu miniğe röntgen ve dışkı analizi şart 🙏
Veteriner hiçbi şey yemediğini söylediğimizde belki bu ilgisini çeker dedi verdi.İlk defa verdik.Yarın götüreceğim yine hastaneye dal darısı yiyor

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Veteriner hiçbi şey yemediğini söylediğimizde belki bu ilgisini çeker dedi verdi.İlk defa verdik.Yarın götüreceğim yine hastaneye dal darısı yiyor
Siz vermeyin 🙏 Bir de bu iki yerle görüşün derim 🙏 Çikoyla fıstığın bakımı için gittiğimde memnun kalmıştım en son 🙏

Ekli dosyalar

Byrico

Yeni Üye
Çok merak ettim nasıl oldu inşallah iyidir
Ayağında sorun var basamıyor yükünü diğer ayağına veriyor ama daha haraketli ötüyor bize bazen düne göre çoook daha iyi maşallah diyelim ama tüylerinin altı mosmor mikostatin veriyoruz ayağı için yine gittim aksam vete krem verdi onu bacağına sürdük.Gözlemlemeye devam.

Byrico

Yeni Üye
Ayağında sorun var basamıyor yükünü diğer ayağına veriyor ama daha haraketli ötüyor bize bazen düne göre çoook daha iyi maşallah diyelim ama tüylerinin altı mosmor mikostatin veriyoruz ayağı için yine gittim aksam vete krem verdi onu bacağına sürdük.Gözlemlemeye devam.
Ayağı yarın iyileşmezse fakülteye götürücem yine röntgene

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Alt kısmın mor olması enfeksiyondan, inşallah atlatır 🤲🌸

Byrico

Yeni Üye
Kuşumun kakası bir süre sonra simsiyah oluyor neden böyle? Kullandığı ilaç yapar mı ? Mikostatin verdik 5 gündür
Su içmiyor olabilir mi?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Mikostatin yapar, bağırsaktaki yararlı bakterileri öldürüyor kaç gündür kullanıyorsunuz