• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! HASTA KUŞUM! Yardım edin

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Mikostatin halsiz bırakır ise korkmayın 🙏 Maşallah sübhanallah kızıldarı, yulaf da verin, aspur da iyi gelir gaga taşı, kuş kumu çıkarın ilacın etkisini azaltabilir 🙏

Zu123

Aktif Üye
Üniversite ye götürdük muayenesini yaptı bir şeyi yok gibi dediler bi vitamin önerdi ama bulamadık petshoplarda amizinol gibi bi şey adı
Almayın güvenmeyin onlara ben aldım nededilerse birşey bildikleri yok rezil oldum oraya gittiğime pişmanım kuşuma birşey yok dediler kızgınlık dediler kuşum öldü keşke bu siteyle karşılaşsaydım kuşum belki yaşıyordu ben tüm aldığım vitaminleri değiştirdim buranın önerisiyle aldığım vitaminleri kullanıyorum yeni kuşuma memnunum kuşum sağlıklı şükür (bu arada kursak mantarı olmuş ve viramin kursağı iyice besler ilerletti başka yere götürdüm ama birşey fayda etmedi)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Mama temin etmedim yem yiyor biraz biraz duruma göre yarın besleme maması alırım suyuna vitamin kattık probiyotik de aldık
İçmesi gerekiyor ama aksam bir kere içti sadece
Yeterli olmayabilir lütfen alın 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Yem konusunda endişeli değilim şimdi yine yiyor yemeye başladı gibi, gözümün önünde zaten bakıyorum hep biraz yiyor uyuyor uyuyor biraz yiyor devam.. Su konusu?
İsterseniz iki saatte bir damla verin 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Konumunuz Bursa gözüküyor, vetorka veteriner kliniğine götürün yarın, @Tarık T. hocam tanıyor 🙏 Videosunu bir görebilir miyiz ☺

Byrico

Yeni Üye
Video atarmisiniz, ayağını biryeremi sıkıştırdı? Tüle dolmamış olabilir
Yok tüle takılmadı gördüğümüz kadarıyla zaten tüneğindeydi uyudu hep video yarın çekeceğim suyundan da içti biraz.yem yiyor bakkcam yarın ayağına da gerekirse götürürüm.sabah video atarım🙏