• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşlar için hangi marka yem kullanıyorsunuz?

• Versele Laga

Kullanılan: 19 37.3%
  • Garden Mix

Kullanılan: 8 15.7%
  • Gold Wings

Kullanılan: 8 15.7%
  • Enjoy

Kullanılan: 0 0.0%
  • Quik

Kullanılan: 3 5.9%
  • Hobi m006

Kullanılan: 1 2.0%
  • Vitakraft

• Jungle

Kullanılan: 2 3.9%
  • Nature Plan

Kullanılan: 1 2.0%
  • Pet's Family

• Açık yem

Kullanılan: 9 17.6%
  • Mamaist özel karışım

Kullanılan: 11 21.6%

• Kullanılan toplam oy
    51

Doğacı

Eski Forumcu
versele laga prestige muhabbet kuşu yemi ürünün içeriğinde de draje var ve versele laga yeminin dibinde fare dışkısı gibi birşey ve toz vardı.
Screenshot_2023-11-25-21-24-44-566_com.brave.browser.jpg

Versele Laga'nın web sitesine girdim,muhabbet kuşu yeminin içeriğine baktım,draje yazmıyor. Orjinalde draje yok diye biliyorum. Sahteleri üretilmiş olabilir.Bilindik yerlerden almak lazım. Uzun zamandır Versele Laga alıyorum mamaistten. Draje olmuyor içinde.

😊

Son düzenleme:

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 55536

Versele Laga'nın web sitesine girdim,muhabbet kuşu yeminin içeriğine baktım,draje yazmıyor. Orjinalde draje yok diye biliyorum. Sahteleri var. Bilindik yerlerden almak lazım. Draje olsa Versele Laga almam. Uzun zamandır Versele Laga alıyorum mamaistten. Draje olmuyor içinde.

😊
sahte değildi akyol kardeşlerden aldım güvenilir biryer arkasında Türkçe içeriğinde renkli drajeler yazıyordu versele laganın pelet yeminde de renklendirici yok yazıyor lakin suya attığımda rengjnin gene suya geçtiğini gördüm

Doğacı

Eski Forumcu
sahte değildi akyol kardeşlerden aldım güvenilir biryer arkasında Türkçe içeriğinde renkli drajeler yazıyordu versele laganın pelet yeminde de renklendirici yok yazıyor lakin suya attığımda rengjnin gene suya geçtiğini gördüm
Dediğiniz siteden hiç alışveriş yapmadım,bilgim yok.

Drajeli ve drajesiz Versele Laga çeşidi mi var o zaman?
Bendekinde ne ekmek ne draje hiçbiri yok.
Bilen arkadaşlar yazacaktır.. 😊

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Garden mix pembe şerit yemi kuşum severek yiyor.

rilish26

Müdavim
Ekli dosyayı görüntüle 55536

Versele Laga'nın web sitesine girdim,muhabbet kuşu yeminin içeriğine baktım,draje yazmıyor. Orjinalde draje yok diye biliyorum. Sahteleri var. Bilindik yerlerden almak lazım. Draje olsa Versele Laga almam. Uzun zamandır Versele Laga alıyorum mamaistten. Draje olmuyor içinde.

😊
Kaç liralık yemler ve onların da mı sahtesi var vay be

Doğacı

Eski Forumcu
Kaç liralık yemler ve onların da mı sahtesi var vay be
Versele Laga birçok yem markasına göre daha pahalı yem markasıdır.Adamın teki çıkar 50 TL ye aldığı ucuz yemleri Versele ile karıştırıp Versele Laga paketinde veya paketsiz,Versele Laga kuş yemi olarak satabilir. Kâr yapar insanları aldatarak.
Birçok alanda sahtecilik var zaten bilirsiniz.O yüzden resmi, güvenilir yerlerden almak bu konuda önemli. Denetimsiz yerler halkı sömürebilir sahte ürünler satarak.

Doğacı

Eski Forumcu
Arkadaşlar son olarak hobi m006 kullanan varsa fotoğrafını atabilir mi? İçeriğini görmek istiyorum,daha zenginse Hobi m006'ya geçiş yapabilirim 😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Onları yemiyorlar yemediği sürece zarar vereceğini zannetmiyorum bir tanesi yiyor yalnızca o yüzden de yemliğe koyunca üsttekiler alıp ben yiyorum tadı güzel
Canım sen boyalı ekmeği neden yiyorsun☺fırından aldığını ye lütfen 🤗ekmek olan yemleri alma lütfen, onların tozu bile zarar👍🦜

Doğacı

Eski Forumcu
Önceden kendim karışım yapıyordum ama son 8 aydır mamaist özel karışım yem kullanıyorum.
Daha önce uzun süre versele lagada kullandım, hiç renkli draje görmedim ben.
Siyah darı katsak ne kadar katmak gerekir Versele Laga'ya?

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Uzunn süredir Versele Laga kullanıyorum. Ayrıca Şehmus kardeşimin önerisiyle diyet yemimde var.

Ek olarak Versele Laga nın içeriğinde hiçbir zaman draje yada benzeri bir katkı olmadı içeriği, formülü patentli Belçika ürünüdür. Ürünlerinde de Türkçe açıklama yoktur. Aksi ürün sahte içeriği karıştırılmış yada değiştirilmiş üründür.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar versele laga Prestige yemde draje ve ekmek tanesi yok,mamaist yemlerini bildiğiniz üzere özel hazırlıyoruz yani çocugunuzun durumuna göre bu yüzden hepinizin yemlerinin içeriği aynı olmayabilir 😊 gold wıngs yemindeki drajelerin içinde yem var dışı da şekerli kaplama ben bir ara o drajelerden temin ettim ve karışım yaptım lakin çogunlukla kuşların yemediğini keşfettim bu yüzden artık karıştırmıyorum👍boyalı ekmek taneleri başka oluyor jungle, Vivid, eurogold vb gibi markalarda var. Son olarak da m006 yemin küçük ambalajı yok 20 kg olarak çuvallarda satılıyor aşağıya m006 içeriğini bırakıyorum isteyen olursa aynısını kilo bazında mamaistte özel karışım olarak hazırlarız arzular şelale 😊
İçerik:

%50 sade kanarya yemi
%25 sarı darı
%25 ak darı

Doğacı

Eski Forumcu
Arkadaşlar versele laga Prestige yemde draje ve ekmek tanesi yok,mamaist yemlerini bildiğiniz üzere özel hazırlıyoruz yani çocugunuzun durumuna göre bu yüzden hepinizin yemlerinin içeriği aynı olmayabilir 😊 gold wıngs yemindeki drajelerin içinde yem var dışı da şekerli kaplama ben bir ara o drajelerden temin ettim ve karışım yaptım lakin çogunlukla kuşların yemediğini keşfettim bu yüzden artık karıştırmıyorum👍boyalı ekmek taneleri başka oluyor jungle, Vivid, eurogold vb gibi markalarda var. Son olarak da m006 yemin küçük ambalajı yok 20 kg olarak çuvallarda satılıyor aşağıya m006 içeriğini bırakıyorum isteyen olursa aynısını kilo bazında mamaistte özel karışım olarak hazırlarız arzular şelale 😊
İçerik:

%50 sade kanarya yemi
%25 sarı darı
%25 ak darı
Sen hangisini önerirsin abi Versele mi Hobi mi?