KatılıyorumSorun değil güzel Bir fikir alışverişi oldu bence
KatılıyorumSorun değil güzel Bir fikir alışverişi oldu bence
Karides için de çoğalır çoğalmaz sözüm olsun şuan erkek dişi ayrımı yapamıyorum sayılar da çok değil ama bitki ve lepistes isterseniz yakın zaman da budama yapacağım yazarım size.Onu bizzat yaşadık ya lepisteslerin yanına 1-2 cm boylarında 10 tane karides koyduk ve bir anda nasıl kaybolduklarini anlamadık bitkili için düşünüyormuş eşim karidesi artık anladı balıkla Birlikte olmayacağını
Aynen öyleSorun değil güzel Bir fikir alışverişi oldu bence
Tamamdır çok teşekkürler, düşünceniz bile çok değerliKarides için de çoğalır çoğalmaz sözüm olsun şuan erkek dişi ayrımı yapamıyorum sayılar da çok değil ama bitki ve lepistes isterseniz yakın zaman da budama yapacağım yazarım size.
Aynen öyle
Emin ol canım, bu işi sevdiğin zaman hayır diyemiyorsun, ben de eşime sordum ya zahmet olur falan dedi ama gözleri de bi parlamadı değilÇok teşekkür teşekkür ederim öncelikle bu ince dusuncenizden dolayı
Kardeşime ileteyim hayır demesini bekliyorum ama hiç sanmıyorum
Estağfirullah ne zahmeti benim için mutluluk kaynağı hediyeleşmekEmin ol canım, bu işi sevdiğin zaman hayır diyemiyorsun, ben de eşime sordum ya zahmet olur falan dedi ama gözleri de bi parlamadı değil
Estağfirullah ne zahmeti benim için mutluluk kaynağı hediyeleşmek
Sadece çift olanlara mi veriyorsun yavrulara da versek oluyor muÇimlenmis buğdaylarim yarın saldırı düzenlenecek aşırı seviyir lar
İki küçük avuç yaptım 3 kış için fazla kalıyor gerisini kumrular yiyor
Bende 3 aylık üstü 4 kuş var, 2 tane de çift, toplam 8 ediyor sence ne kadar çimlendirsem yeterBen veriyorum 4 aylık kuşa Valla almasam catlayana Kadar yer
Hiç birşey de olmuyur sen ver 3 aylık üstü bebelere
Yooo bende 3 aylık üstü 10 kuş varBende 3 aylık üstü 4 kuş var, 2 tane de çift, toplam 8 ediyor sence ne kadar çimlendirsem yeter
Aynen heralde anca olur birer tatlı kaşığı veririm eşi olmayanlara ve yavrulara, eşli olanlara da bir yemek kaşığı heralde yeterBir çay bardağı yap bakalım duruma göre azaltılabilir veya cogaltirsin
Ben bütün yemlikleri doldurmaya kalksam heralde her hafta yarım kilo buğday lazım ayrıca savaş alanına döner ortalık zaten bugün miniklerden biri kafesten firar etmiş çok güldüm ama az daha görmesem ezecektim yazık ucamiyor da zatenBen yemliği doldurup veriyorum tek olan kuşuma da bu şekilde daha rahat yiyor
Çok teşekkür ediyorum bakıcam inşallah hafta sonu yani en olmadı internetten bakarım, çok güvenmek istemiyorum açık pakette tozlu bayat riski var diye yem almaya, o yüzden görüp almak istiyorum ama kısmet artık bakıcazYok den 1 su bardağı ni pay et onlara kardeş payı daha fazlası yok
Kilosu 8 TL
Bilgin olsun çok ucuk fiyata alma diye söylüyorum
İnternete baktım kilosunu 50 civarı satıyorlar inşallah aktardan bulurumBayat konusunda birşey diyemem ben bakkaldan alıyorum ama tozlu olmaz genelde
Sen al tarif iste benden yazarım ben
Valla sorma aktarda da o paraysa eşim hayatta almazYok canım daha neler
Çiçeksepetinde buldum bi, 5 kilosu 45 liraya en olmadı ordan alırımTrendyol dan baktım toplu satış var
Sakın o paraya alma tövbeler olsun hepsi burada da vardır belki bak bakalım
Estağfurullah hocam biz daha çok yeniyiz, sizlerin yanında yeni yetme sayılırızArkadaşlar gerekeni herşeyi harfiyen anlatmış bize diyecek bişey bırakmamıslar sağolsunlar o zaman sadece yaşlarını tahmin edeyim erkeğin göz irislerine bakılırsa 2 yaşından küçük değil ama kızımız henüz ikinci tüy baharında yani çok genç ortalama 6-8 aylık diyebilirim ama olur mu olur ben sakınca görmedim yumurtalar geliyor hadi inşallah sevincinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim
Çok tesekkurler bilgilendirmeniz için, bugun uğradım yaslarini sormak için sizin tahminlerinize yakin bir yas soyledi erkeğe 1 yasını yeni gecti 15 aylik falan dedi disiye de 1 yas civari oldu dedi ne kadar dogrudur bilemem tabi siz daha iyi bilirsiniz. Bu arada hocam yazdiklarimi okumussunuzdur belki disi de yumurta var dün getirir getirmez ciftlestiler evde cok iyi anlasiyorlardi. Az once odaya girdigim de uyuyorlsrdı masa lambalarini actim oda karsnlik olmustu erkek disiyi besledi baya iyilerdi fakat bir an da erkek kizmaya başladı disinin yanina yanastigin da disi kaciyor disi kacinca daha da kiziyor ve boyle olunca da erkek kovalamaya yakalamaya calisirken kucuk isiriklar atmaya basladi disi de ufak ufak ucup kaciyor. Boyle olunca ben de tedirgin olup ışıklarını kapattım oda tamamen karanlık degil fakat sakinlestiler erkek ara ara bagiriyor ama sakinlestiler sebebi nedir hocam yardimci olursaniz cok sevinirim ?. Iki kus da insana aliskin yani yumurta mamasi yapiyorum icine koyarken elim de yediriyorum oyle koyuyorum ürkme vs yok bizden kaynakli stres yasadiklarini sanmiyorum odaya giren cıkan cok cok nadir cunku.Arkadaşlar gerekeni herşeyi harfiyen anlatmış bize diyecek bişey bırakmamıslar sağolsunlar o zaman sadece yaşlarını tahmin edeyim erkeğin göz irislerine bakılırsa 2 yaşından küçük değil ama kızımız henüz ikinci tüy baharında yani çok genç ortalama 6-8 aylık diyebilirim ama olur mu olur ben sakınca görmedim yumurtalar geliyor hadi inşallah sevincinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim
Işığı sabit tutun yani ya gün ışığına alışsın yada normal ışığa gecesini gündüzünu mevsimini bilsin hayvanlarÇok tesekkurler bilgilendirmeniz için, bugun uğradım yaslarini sormak için sizin tahminlerinize yakin bir yas soyledi erkeğe 1 yasını yeni gecti 15 aylik falan dedi disiye de 1 yas civari oldu dedi ne kadar dogrudur bilemem tabi siz daha iyi bilirsiniz. Bu arada hocam yazdiklarimi okumussunuzdur belki disi de yumurta var dün getirir getirmez ciftlestiler evde cok iyi anlasiyorlardi. Az once odaya girdigim de uyuyorlsrdı masa lambalarini actim oda karsnlik olmustu erkek disiyi besledi baya iyilerdi fakat bir an da erkek kizmaya başladı disinin yanina yanastigin da disi kaciyor disi kacinca daha da kiziyor ve boyle olunca da erkek kovalamaya yakalamaya calisirken kucuk isiriklar atmaya basladi disi de ufak ufak ucup kaciyor. Boyle olunca ben de tedirgin olup ışıklarını kapattım oda tamamen karanlık degil fakat sakinlestiler erkek ara ara bagiriyor ama sakinlestiler sebebi nedir hocam yardimci olursaniz cok sevinirim ?. Iki kus da insana aliskin yani yumurta mamasi yapiyorum icine koyarken elim de yediriyorum oyle koyuyorum ürkme vs yok bizden kaynakli stres yasadiklarini sanmiyorum odaya giren cıkan cok cok nadir cunku.
Hocam sizlerin de tavsiyelerinize ihtiyacim var neden boyle oldu ? @Feyza T. @Serikuş
Hocam gün ışığı o odadan erken gidiyor yani ortalama 3 den sonra kararıyor oda nasıl yapmalıyım sizce ? Erkegin hareketlerini uzakdan izledim genel de sese karşı tepki veriyor sanki disi kus ottugunde de tepki veriyor. Dişi suan bayağı bitkin oldugu icin yanina yaklastirmiyor sanirim o yuzden de erkek sinirleniyor ilk yumurtlamadan sonra duzelir mi sizce hocam erkeğin bu kadar agresif olma sebebi nedir yani ara ara optugunu goruyorum ama suan erkek gergin ve sinirli duruyor dun her sey cok iyiydi amaIşığı sabit tutun yani ya gün ışığına alışsın yada normal ışığa gecesini gündüzünu mevsimini bilsin hayvanlar