• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Halsizlik

19.merttt

Müdavim
Kuşum tüyde yanaklarinda ve kafasinda tüpler var ve halsiz bazi zamanlar acaba tüyde olduğu için mi yoksa farkli bir sebebi varmı merak ettim ben tüyde olduğu için diye düşünüyorum ama genede sorayim dedimEkli dosyayı görüntüle 17379Ekli dosyayı görüntüle 17380
Pek belli olmuyo ama kafasında tüpler var yanaklarında acaba dışkı da bi sorun varmı

19.merttt

Müdavim
Yem su dışında yediği birşey oldu mu bütün dışkılar aynı şekilde mi
Yok farklı birşey yemedi yem ve su deminden mama verdim onuda yemedi büyük ihtimalle tüyde olduğu içindir diye düşünüyorum ama dışkıda hastalık var mı

19.merttt

Müdavim
Biraz fazla fosforlu hafif üşütme sebebi ile solunum enfeksiyonu olabilir. Tedbir amaçlı eğer kuşların ışığı akşam geç kapanıyorsa bugün kekik çayı yapıp verin uykuya geçtilerse yarın verirsiniz duruma göre tekrar bakarız
Flaş açık ondan olabilir mi

19.merttt

Müdavim
Biraz fazla fosforlu hafif üşütme sebebi ile solunum enfeksiyonu olabilir. Tedbir amaçlı eğer kuşların ışığı akşam geç kapanıyorsa bugün kekik çayı yapıp verin uykuya geçtilerse yarın verirsiniz duruma göre tekrar bakarız
Kekik çayını nasıl yapip nasil uygulayacagim

19.merttt

Müdavim

19.merttt

Müdavim
Sitemizde tarifler var kekiği kaynamış suda demleyip suluğa 3 te 2 su 3 te 1 kekikli sudan ekleyip veriyorsun. Tüy sebebi ile dışkıda hafif ıslatma görülebilir ama bu dışkı tüy sebepli gelmedi bana
Kuş iştahı açıldı baya bi yedi du içtiğini gormedim bugün yarın iyice gözlemleyecegim