TheCure
Aktif Üye
Ben de sizin gibi düşünüyorum ama ben zaten eskiden Bayraklı'daki Kuş Veterineri Burak beye gidiyordum, oradan da memnun kalmadığım için zaten sizlerden bu forumdan tavsiye alarak 1,5 sene önce Hekim'e gitmeye başladım. Şimdi buradan da pek memnun değilim.Geçirdiği krize arada olur öyle şeyler demesi ve bizim baş dönmesi ile kıyaslama yapması olmamış bana göre. Sağlıklı bir kuşun arada kriz geçirmesi normal değil yolunda gitmeyen şeyler var demektir. Ayrıca dört yaşa sıfır kilometre benzetmesi de hiç olmamış. Kuş daha genç en aktif en verimli zamanları. Hekim veteriner kliniğine gitmedim ama İzmir'de yaşadığım için kendisini çok duydum. Bazı arkadaşlar oradan memnun kalmadığını söylüyor. Bilmiyorum ama kuşun dışkısıda istenilen düzeyde değil. Keşke bize sorsaydınız veteriner kliniği için. Mesela t-vet veteriner kliniği var buca tarafında. Giden arkadaşlar çok memnunlar. Orayı tavsiye ederim size. Büyük ihtimalle kuşun durumunu Emrullah bey belirlerdi.
Bir de sabah buraya yazdıktan sonra veterinere mesaj atıp dışkısını gönderdim ve bi bakar mısınız dedim o da bana şu anki gramajını sordu, hemen tarttım yine 31 çıktı yani aynı. O da bana "Probiyotikli suda içmek istemiyor olabilir belki haftada bir gun olarak verin , belki suyu az içtiğinden dolayi sindirim sistemindeki su geri emilimi daha fazla olduğunda dolayi oluyor olabilir simdilik haftada bir gun olarak verin probiyotigi. Zayiflama olmamış hala gramajı stabil bu da beslenmenin ve emiliminin guzel olduğunun göstergesi simdilik farklı bir sey yapmayalim" diye yazdı. Ben sabah takmıştım probiyotikli suyu, birazdan çıkarıp normal su takıcam bakalım ne olacak.
Bir de rica etsem bu yaşananları diğer bilgili kişiler de zahmet olmazsa bi yorumlasalar, onların da bu çocuğun yaşadıklarına ne diyeceklerini merak ediyorum. @Şehmus BAKIR @Demet bükay @EzgiA
Son dışkısını da şimdi ekleyeyim dedim dosya olarak.
Ekli dosyalar
-
7.5 MB Görüntüleme: 3
Son düzenleme: