• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Halsiz

kaantzzl

Yeni Üye
Benim attığım sayfa kanatlılardan anlayanların listesi hangi veterineri aradınız bilmiyorum ki 😊 eğer çevrenizde güvendiğiniz kanatlılardan anlayan hekim varsa tabikide götürebilirsiniz. Ne kadar ücret çıkardı bilmiyorum ama öngörü olarak fiyatlar aşağı yukarı genelde aynı ama bazı hekimler bir tık daha fazla çıkarabiliyor. Ama her şeyi geçtim eğer bir can sahibiysek hastalandiklarında o sorumluluğu yerine getirmeliyiz diye düşünüyorum. Minik dostunuza gelirsek evet maşallah daha iyi gördüm. Umarım yarına daha da iyi olur. 🙏🏻
Dün akşama göre durumu aynı değil tekrardan kabarması başladı halsizleşti sabah iyiydi aslında.https://streamable.com/u4ihjg

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
yemini yedi daha sonra çıktı yukarı tekrardan aynı moda girip uyuklamaya devam etti ama yem yemesi iyi. Streamable Video
Son attığınız video bir önceki videoya göre daha iyi görünüyor ama bir önceki videoda evet kabarıklık var. Vücutta hala hastalik var hastalığı atmış değil. Sıcak tutun kuşunuzu. Dışkı katı olması lazım. Ama entrobac toparlar diye düşünüyorum aynı zamanda gervit te bağışıklığını güçlendirir. Sanırım takviyeler henüz elinize geçmedi. Sık sık gözlemleyin gerek dışkıyı gerekse yem yemesini. Durum kötüye giderse kanatlı uzmana göstermekte fayda var. 🙏🏻

kaantzzl

Yeni Üye
Son attığınız video bir önceki videoya göre daha iyi görünüyor ama bir önceki videoda evet kabarıklık var. Vücutta hala hastalik var hastalığı atmış değil. Sıcak tutun kuşunuzu. Dışkı katı olması lazım. Ama entrobac toparlar diye düşünüyorum aynı zamanda gervit te bağışıklığını güçlendirir. Sanırım takviyeler henüz elinize geçmedi. Sık sık gözlemleyin gerek dışkıyı gerekse yem yemesini. Durum kötüye giderse kanatlı uzmana göstermekte fayda var. 🙏🏻
dört gözle gelmelerini bekliyorum, üstünde havlu var ve en sıcak olan odaya aldım. Diğer günler gibi kötü durmuyor sıtma tutar gibi hayvan yarım saat öyle yarım saat geziyor şimdi de topuyla oynuyor hastalığı vurup vurup geçiyor gibi, yem yemesi çok güzel Allaha şükür o videodan sonra 2 kez daha yedi . Takviyeler gelir gelmez kullanacağım.

kaantzzl

Yeni Üye
öyle de iğrenç bi kargo firmasına denk gelmiş ki tahmini teslim ayın 12 sinde

kaantzzl

Yeni Üye
şuanda çok kötüleşti veterinere götürdüm ciğerleri çok dolmuş dedi fena şekilde üşütmüş dedi hava verdi biraz daha soluması indi şuan evdeyim yine nefes nefese antibiyotik ve vitamin verdi suyuna koydum ama hiç su içeçek gibi değil bu gece için çok korkuyorum.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
şuanda çok kötüleşti veterinere götürdüm ciğerleri çok dolmuş dedi fena şekilde üşütmüş dedi hava verdi biraz daha soluması indi şuan evdeyim yine nefes nefese antibiyotik ve vitamin verdi suyuna koydum ama hiç su içeçek gibi değil bu gece için çok korkuyorum.
Veterinere götürmekle iyi yaptınız umarım kanatlılardan anlayan bir veterinerdir. Eğer içmezse antibiyotikli suyu siringaya çekip bir iki damla ağızdan verebilirsiniz.

kaantzzl

Yeni Üye
Veterinere götürmekle iyi yaptınız umarım kanatlılardan anlayan bir veterinerdir. Eğer içmezse antibiyotikli suyu siringaya çekip bir iki damla ağızdan verebilirsiniz.
Maşuk gece saatlerini geçiremedi ailecek çok üzgünüz sizinde bütün yardımlarınız için çok saolun.

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Evet acısı tarif edilemez seninle bağ kurmuş bi canlının acılı bir şekilde vefat etmesi çok zor. Çok sağolun.
Fiko dan önceki evladımda ellerimde vefat etmişti çok zor atlattık. Şimdi Fiko var ve 3 yaşında oda rahatsız izmire burak hocaya götürdüm tedavisi devam ediyor her yerde oyuncakları eve gitmek istemiyorum. Keza eşimde aynı şekilde. Evde onların eksikliği büyük sevgisini yaşamayanların anlayacağı bir durum değil birçok kişi kuş ne olacak ki yenisi alırsın der ama işte. Neyse üzüntünü tazelemek istemem umarım onun yerini doldurmasa da onun kadar sevebileceğin bir arkadaş daha edinirsin.

kaantzzl

Yeni Üye
Fiko dan önceki evladımda ellerimde vefat etmişti çok zor atlattık. Şimdi Fiko var ve 3 yaşında oda rahatsız izmire burak hocaya götürdüm tedavisi devam ediyor her yerde oyuncakları eve gitmek istemiyorum. Keza eşimde aynı şekilde. Evde onların eksikliği büyük sevgisini yaşamayanların anlayacağı bir durum değil birçok kişi kuş ne olacak ki yenisi alırsın der ama işte. Neyse üzüntünü tazelemek istemem umarım onun yerini doldurmasa da onun kadar sevebileceğin bir arkadaş daha edinirsin.
İnşallah tez vakitte iyileşir kuşunuz. Evin içinde heryerde bi eşyası bi oyuncağı var oturma odasında yulafı yemi benim odamda taşıma kafesi diğer yemleri vitaminleri tüy tablosu birçok hatırası var onları toplamak bile aşırı rahatsız edici masamın üstünde hala dünkü yediği daldarının taneleri var. Biliyorum maşuğumun yerini hiçbirşey dolduramaz ama bir canlı edinmeyi düşünüyorum sultan papağanı ama onunda sonu bu şekilde biticeğini bildiğim için çok korkuyorum kezza ailem içinde ablam annem babam hepsi derinden etkilendi bugün onu gömerken cama baktığımda herkes ağlıyodu bir tane daha böyle acılı bi ayrılık kaldırmayı göze alabilir miyim bilmiyorum ama içimden de geçiyo sultan papağanı edinmek.

kaantzzl

Yeni Üye
Çok üzüldüm 😥😥 başınız sağolsun 😥🙏🏻
Takviyeler daha yeni elime geldi zaten kargo firmasınıda ayağa kaldırıcam da bu ürünleri sultan papağında sağlıklı olduğu zmnlarda da kullanabilir miyim ve son kullanma tarihleri yakın mıdır?

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet
Takviyeler daha yeni elime geldi zaten kargo firmasınıda ayağa kaldırıcam da bu ürünleri sultan papağında sağlıklı olduğu zmnlarda da kullanabilir miyim ve son kullanma tarihleri yakın mıdır?
Sultan papağanları içinde kullanılabilir. Zaten takviyeler sağlıklıyken kullanılmaya başlanmalıdır ki hastalıklara karşı direnç göstersin. Nereden aldınız bilmiyorum ama son kullanma tarihi üstünde yazıyor olması lazım açıldıktan itibaren 6 ay içinde kullanabilirsiniz sonrası biraz sıkıntı yaratabilir. Serin ve güneş almayan yerde saklayın. Buzdolabı olmasın ama 🖐🏻

kaantzzl

Yeni Üye
Evet

Sultan papağanları içinde kullanılabilir. Zaten takviyeler sağlıklıyken kullanılmaya başlanmalıdır ki hastalıklara karşı direnç göstersin. Nereden aldınız bilmiyorum ama son kullanma tarihi üstünde yazıyor olması lazım açıldıktan itibaren 6 ay içinde kullanabilirsiniz sonrası biraz sıkıntı yaratabilir. Serin ve güneş almayan yerde saklayın. Buzdolabı olmasın ama 🖐🏻
her ikisinde de skt 03/25

Üst Alt