Yulaf verdim biraz yeminden de yedi azcık arada topuyla oynuyo sonra yanında uyukluyo![]()
Yulaf verdim biraz yeminden de yedi azcık arada topuyla oynuyo sonra yanında uyukluyo![]()
Altında yeni peçete var yemliğinide sabah temizledim şimdi bol kabuklar var zaten eve geldiğimde de yem yiyodu biraz daha iyi gibi görünüyo. Takviyelerin ikisinide sipariş ettim, dışkısı geçen günlere göre biraz daha sıvılaştı ama bi anormallik yok şuan.Tabana inmesini engelleyin kuşun dışkıyla teması olmasın. Yem yediğinden eminsiniz demi yem kabukları var mı. Çünkü bazen yer gibi yapıp yiyemezler halsiz olduğu için kiramaz kabuğu. Arada avcunuzdan da verin yem.Ama gördüğüm kadarıyla toparlar bu kuş. Çok halsiz gibi görmedim ama gözlemleyin sürekli. Dediğim takviyeleri sipariş ediniz dışkı takibi yapınız.
Siparişler elinize ulaştığında bu konu altına yazınız nasıl kullanılması gerektiğini söyleyelimAltında yeni peçete var yemliğinide sabah temizledim şimdi bol kabuklar var zaten eve geldiğimde de yem yiyodu biraz daha iyi gibi görünüyo. Takviyelerin ikisinide sipariş ettim, dışkısı geçen günlere göre biraz daha sıvılaştı ama bi anormallik yok şuan.
teşekkür ederim, yazacağım.Siparişler elinize ulaştığında bu konu altına yazınız nasıl kullanılması gerektiğini söyleyelimdaha iyiye gitmesine sevindim
![]()
Dışkısı normal şuan ama hala halsiz yem yiyor ama kabarık duruyo endişelenmeye başladım veterinere götürmeyi düşünüyorum ama çoğu veteriner kuşlar hakkında bilgi sahibi değil o yüzden bir sıkıntı çıkmasını istemiyorum riske atmak istemiyorum benimle kalması mı daha iyidir yoksa riski göze alıp veterinerle mi?Siparişler elinize ulaştığında bu konu altına yazınız nasıl kullanılması gerektiğini söyleyelimdaha iyiye gitmesine sevindim
![]()
kekik çayını da sabah yaptım akşamdan suluğunu çıkarmıştım içti biraz normal su koyayım mı 8 saati geçti ve başka birşey vereyim mi?Makale - Kuşlara Kekik Spreyi ve Kekik Çayı Yapılışı burada tarifi var. Zaten şuan yapmayın yarın sabah saatlerinde yapıp veriniz. Hatta minik dostunuz uyku moduna geçince bu gece kafesinden suluğu çıkartın yarın sabah saatlerinde kekik çayını yapıp verin. Yani kuş susamış olup çayı içerse daha randıman alınır.Dediğim takviyeler petshoplarda satılmıyor internet ortamında var. Ama ikisi de olmazsa olmaz. Biri sindirim sistemi için gerekli diğeri vücuttaki eksik vitaminleri tamamlıyor. İkisini alırsanız çok daha iyi olur.
![]()
Çıkartın artık kekik çayını normal sade su verin. Tekrar güncel bir dışkı fotosu atar mısınız. En son attığınız videoda kabarıklık yoktu ama halsizlik devam ediyorsa üstüne kabarıklık varsa bence kanatlılardan anlayan bir hekime götürmek. Kabarması iyi değil. Nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı uzman önerelim.kekik çayını da sabah yaptım akşamdan suluğunu çıkarmıştım içti biraz normal su koyayım mı 8 saati geçti ve başka birşey vereyim mi?
başakşehir deyimÇıkartın artık kekik çayını normal sade su verin. Tekrar güncel bir dışkı fotosu atar mısınız. En son attığınız videoda kabarıklık yoktu ama halsizlik devam ediyorsa üstüne kabarıklık varsa bence kanatlılardan anlayan bir hekime götürmek. Kabarması iyi değil. Nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı uzman önerelim.
Çıkartın artık kekik çayını normal sade su verin. Tekrar güncel bir dışkı fotosu atar mısınız. En son attığınız videoda kabarıklık yoktu ama halsizlik devam ediyorsa üstüne kabarıklık varsa bence kanatlılardan anlayan bir hekime götürmek. Kabarması iyi değil. Nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı uzman önerelim.
Çıkartın artık kekik çayını normal sade su verin. Tekrar güncel bir dışkı fotosu atar mısınız. En son attığınız videoda kabarıklık yoktu ama halsizlik devam ediyorsa üstüne kabarıklık varsa bence kanatlılardan anlayan bir hekime götürmek. Kabarması iyi değil. Nerede ikamet ediyorsunuz kanatlı uzman önerelim.
Yem yemesi Allaha şükür yem yemesi iyi kontrol ettim ağzına alıp bırakmıyor kırıyor kabuklarıda orda zaten büyük ihtimalle yarın belli olur veteriner gerekiyor mu gerekmiyor mu. Satıcıyla konuştum yarın kargoya verecek eğer istanbul içindeyse yarın gelir ama en kötü ihtimalle ertesi güne gelir o zmn a kdr inşallah geç olmaz.Sende Yorum Yap! - Kanatlı Uzmanı Tavsiyesi Verir Misiniz? burdan size uygun kanatlı uzman bakabilirsiniz. Dışkı olması gereken dışkı değil. Sabahki videoya göre evet bir kabarma mevcut. Takviyeleri bugün sipariş ettiniz yarına kadar elinize geçer mi bilmiyorum. İştahtan kesilirse o zaman daha da sıkıntı. Elle besleme aparatı ve mamasıyla kendiniz beslemek zorunda kalabilirsiniz ama soğukkanlı olmanız gerekecek. Yarın a kadar dışkı ve yem yeme takibi yapın. Eğer durum düzelmezse etiketledigim yerden bir kanatlı uzmana götürün derim![]()
İştahtan kesilmemesi iyiYem yemesi Allaha şükür yem yemesi iyi kontrol ettim ağzına alıp bırakmıyor kırıyor kabuklarıda orda zaten büyük ihtimalle yarın belli olur veteriner gerekiyor mu gerekmiyor mu. Satıcıyla konuştum yarın kargoya verecek eğer istanbul içindeyse yarın gelir ama en kötü ihtimalle ertesi güne gelir o zmn a kdr inşallah geç olmaz.
Forumda yazılan o veterinere götürebilirim güvenlice teslim edebilir miyim sonuçta 1.5 yıldır evin bir parçası oldu.İştahtan kesilmemesi iyiönceliğimiz dışkıyı toparlamak, kabarıklığı, halsizliği gidermek
takip ediniz yarına kadar daha da kötü olursa kanatlı uzmana başvurun gelişmelerden bizi haberdar ediniz
![]()
Attığınız veterinerle konuştum fiyatları cidden aşırı pahalı küçük bir canlı için yapılan işlemleri aşırı pahalı insan için yapılan aynı işlemler bile daha hesaplı, daha makul fiyat veren biryer var mı acaba sadece muayneye bile deli bi para istediler olmadı buradaki veterinerlere gideceğim.İştahtan kesilmemesi iyiönceliğimiz dışkıyı toparlamak, kabarıklığı, halsizliği gidermek
takip ediniz yarına kadar daha da kötü olursa kanatlı uzmana başvurun gelişmelerden bizi haberdar ediniz
![]()
İştahtan kesilmemesi iyiönceliğimiz dışkıyı toparlamak, kabarıklığı, halsizliği gidermek
![]()
İştahtan kesilmemesi iyiönceliğimiz dışkıyı toparlamak, kabarıklığı, halsizliği gidermek
![]()
Benim attığım sayfa kanatlılardan anlayanların listesi hangi veterineri aradınız bilmiyorum kiAttığınız veterinerle konuştum fiyatları cidden aşırı pahalı küçük bir canlı için yapılan işlemleri aşırı pahalı insan için yapılan aynı işlemler bile daha hesaplı, daha makul fiyat veren biryer var mı acaba sadece muayneye bile deli bi para istediler olmadı buradaki veterinerlere gideceğim.
Evet tabiki fiyatı asla düşünülemez ama tabi daha hesaplısı varsa o düşünülebilir ilk etapta ama gerek kalmıyacak gibi yarını bırakın şimdiden ayaklandı kabarıklığı gitti gözleri kısılta açıldı kuyruk titremesi gitti sesli sesli ötüyo daldarısını afiyetle yedi benim içimi en çok ferahlatanda kendini temizlemeye başlamış olması tüylerini düzeliyor. Yardımlarınız için çok teşekkürler hala dışkı ve yem takibini yapacağım vitaminleri geldiğinde kullanım için yazacağım çok teşekkür ederim.Benim attığım sayfa kanatlılardan anlayanların listesi hangi veterineri aradınız bilmiyorum kieğer çevrenizde güvendiğiniz kanatlılardan anlayan hekim varsa tabikide götürebilirsiniz. Ne kadar ücret çıkardı bilmiyorum ama öngörü olarak fiyatlar aşağı yukarı genelde aynı ama bazı hekimler bir tık daha fazla çıkarabiliyor. Ama her şeyi geçtim eğer bir can sahibiysek hastalandiklarında o sorumluluğu yerine getirmeliyiz diye düşünüyorum. Minik dostunuza gelirsek evet maşallah daha iyi gördüm. Umarım yarına daha da iyi olur.
![]()