• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Haftalık takviye düzeni

bespokeN

Yeni Üye
Herkese merhaba. 45 günlük muhabbet kuşum için bir düzen oturtmak istiyorum. Şu an elimde Avi-ast, Röhnfried Entrobac ve CeDe Allround mama var. Avi-ast'ı normal sayılabilecek bir kuyruk atması olduğu için kullanıyorum. Birkaç tane takviye ürün buldum. Öncelikle bu ürünlerden hangilerini almam gerekiyor? Ola ki sunduğum ürün dışında gerekli bir ürün öneriniz varsa onlarında belirtebilirseniz sevinirim.

Röhnfried Gervit-w
Röhnfried Elektrolyt 3Plus
Röhnfried Avipharm Aminoasit Elektrolit ve Vitamin karışımı
Röhnfried Bt-Amin
Med Tollyamin Forte

Anladığım kadarıyla bu ürünlerden bazıları içerik farklı olsa da muadil ürünler. Bu ürünlerden elimde olanlara ek olarak hangilerini almam gerekiyor? Aynı zamanda elimdeki ürünlerle birlikte haftalık nasıl bir takviye programı gerekli? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Herkese merhaba. 45 günlük muhabbet kuşum için bir düzen oturtmak istiyorum. Şu an elimde Avi-ast, Röhnfried Entrobac ve CeDe Allround mama var. Avi-ast'ı normal sayılabilecek bir kuyruk atması olduğu için kullanıyorum. Birkaç tane takviye ürün buldum. Öncelikle bu ürünlerden hangilerini almam gerekiyor? Ola ki sunduğum ürün dışında gerekli bir ürün öneriniz varsa onlarında belirtebilirseniz sevinirim.

Röhnfried Gervit-w
Röhnfried Elektrolyt 3Plus
Röhnfried Avipharm Aminoasit Elektrolit ve Vitamin karışımı
Röhnfried Bt-Amin
Med Tollyamin Forte

Anladığım kadarıyla bu ürünlerden bazıları içerik farklı olsa da muadil ürünler. Bu ürünlerden elimde olanlara ek olarak hangilerini almam gerekiyor? Aynı zamanda elimdeki ürünlerle birlikte haftalık nasıl bir takviye programı gerekli? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Gerwit yeterli. Entrobac ile tamamdır. Mamada var gayet yeterli. Eloktrolit vs şeyler fazla. Haftada 1 er defa kullanılacak ürünler zaten. Versela lega mutavit vs alırsanızda olur mineral oranı guzel

Üst Alt