• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gut ilaç?

FatımaB.

Eski Forumcu
Keşke güzel haberlerle gelmek nasip olsaydı ama böyle oldu maalesef aklımdan içimden çıkmıyor 😣tek tesellim acı çekmiyor sağ olun 🌺
Evet Bazen insan kuşunun uzun zaman acı çekmesini görmektense melek olup acı çekmemesini tercih ediyor malesef 😔😔
Ben de yaşadım aynısını gerçekten insanı psikolojik olarak çok yıpratan bir dönem 🥺🥀
Hayırlısı böyleymiş üzmeyin kendinizi 💗

Tugcee708

Paylaşımcı
Başka kusunuz varmı?
Evet var 4 yaşına girecek dişi bir kuşum var kaybettiğim kuşumla ikisini de yavruyken almıştım eş olsunlar diye dişi kuşum şükür iyi. Ayriyeten 5 yaşında başka bi erkek kuşum var o 1 yıldır bizde sahibi taşındıgı için herhangi birine sahiplendirecekti ben de üzülüp sahiplenmiştim o da çok neşe dolu bi kuş 💙

Tugcee708

Paylaşımcı
Evet Bazen insan kuşunun uzun zaman acı çekmesini görmektense melek olup acı çekmemesini tercih ediyor malesef 😔😔
Ben de yaşadım aynısını gerçekten insanı psikolojik olarak çok yıpratan bir dönem 🥺🥀
Hayırlısı böyleymiş üzmeyin kendinizi 💗
Evet öyle hayatımızda kısa bir dönem kalıp insanın canı , yoldaşı, ailenin parçası oluyorlar. İnsanlar bile isteye nasıl canlara zarar verir aklım almıyor. İnsana neşe mutluluk vermekten başka hiçbir şey yapmıyorlar.

Tugcee708

Paylaşımcı
Ne güzelll😍😍
Sizinle Sağlıklı uzun ömüleri olsun inşallah💗💗💗
Çok teşekkür ederim balkonda baktığım kumrular da vardı her gün buğday koyuyordum sonra baya bi çoğaldılar sürü halinde gelmeye başladılar ve komşular beni şikayet etti :) artık evin ilerisine bir bahçeye koyuyorum yemleri balkondan izliyorum onları serçe kumru saksagan hepsi geliyor terapi gibi :) 💙

Mert G.

Eski Forumcu
Evet var 4 yaşına girecek dişi bir kuşum var kaybettiğim kuşumla ikisini de yavruyken almıştım eş olsunlar diye dişi kuşum şükür iyi. Ayriyeten 5 yaşında başka bi erkek kuşum var o 1 yıldır bizde sahibi taşındıgı için herhangi birine sahiplendirecekti ben de üzülüp sahiplenmiştim o da çok neşe dolu bi kuş 💙
İnşallah tüyü kadar ömrü olur

FatımaB.

Eski Forumcu
Evet öyle hayatımızda kısa bir dönem kalıp insanın canı , yoldaşı, ailenin parçası oluyorlar. İnsanlar bile isteye nasıl canlara zarar verir aklım almıyor. İnsana neşe mutluluk vermekten başka hiçbir şey yapmıyorlar.
Gerçekten o kadar haklısınız ki😍
Şahsen ben hayvanları birçok insana tercih ederim🥺
Onlar dünyamızın çok kıymetli canlıları🪷
Çoğu insanlar bize darılıp küserken onlar hep bizimle oluyor
Hep güldüryorlar insanı
Huzur veriyorlar 😍💗
Ve onlarında bir kalbinin olduğunu düşünmek tam bir tefekkür kaynağı😍😍😍
İnsanlar onların canlarını yakınca ellerine ne geçiyor anlayamıyorum😔🥹
Allahım bütün dilsiz canlılarımızı öyle insanlardan korusun🤲🏻🌹

FatımaB.

Eski Forumcu
Çok teşekkür ederim balkonda baktığım kumrular da vardı her gün buğday koyuyordum sonra baya bi çoğaldılar sürü halinde gelmeye başladılar ve komşular beni şikayet etti :) artık evin ilerisine bir bahçeye koyuyorum yemleri balkondan izliyorum onları serçe kumru saksagan hepsi geliyor terapi gibi :) 💙
Ne güzeellll bir kalbiniz var siziiin 😍😍😍😍😍

Tugcee708

Paylaşımcı
Gerçekten o kadar haklısınız ki😍
Şahsen ben hayvanları birçok insana tercih ederim🥺
Onlar dünyamızın çok kıymetli canlıları🪷
Çoğu insanlar bize darılıp küserken onlar hep bizimle oluyor
Hep güldüryorlar insanı
Huzur veriyorlar 😍💗
Ve onlarında bir kalbinin olduğunu düşünmek tam bir tefekkür kaynağı😍😍😍
İnsanlar onların canlarını yakınca ellerine ne geçiyor anlayamıyorum😔🥹
Allahım bütün dilsiz canlılarımızı öyle insanlardan korusun🤲🏻🌹
Çok güzel yazmışsınız öyle gerçekten amin inşallah 🌺

Ece A.

Paylaşımcı
Konularınıza baktım ve son mesajlar yüreğimi yaktı, çok üzüldüm başınız saolsun... ama elinizden gelen her şeyi denemişsiniz o güzel kalbinize sağlık..🌹Size denk geldiği için çok şanslı bir kuşmuş, eminim ne kadar çabaladığınızın ve onu ne kadar sevdiğinizin o da farkındaydı, içten içe hastalıktan acıları olmuş olsa da kalbi ve ruhu huzurla göğe yükselmiştir❤🕊 sağlıcakla kalın🙏🌸