• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Gut ilaç?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Bugün tekrar gittim öncelik olarak ayağını iyileştirmek gerektiğini söylediler. Röntgen istesem de gerek görmüyorlar. Theranekron sıvı verdi ve bepanthol ile karıştırarak bir hafta sürmemi söyledi
Theranekron iyidir iyi bir ilaç vermiş 🙏🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun maalesef yapacak bir şeyiniz yoktu artık böbrekleri yetersiz çalışıyordu, acı çekmekten kurtuldu emin olun tümör sürecinden kuşunu kaybetmiş birisi olarak söylüyorum 😞 Çok acı ama maalesef cennet kuşu oldu 😞🤲

Tugcee708

Paylaşımcı
Başınız sağolsun maalesef yapacak bir şeyiniz yoktu artık böbrekleri yetersiz çalışıyordu, acı çekmekten kurtuldu emin olun tümör sürecinden kuşunu kaybetmiş birisi olarak söylüyorum 😞 Çok acı ama maalesef cennet kuşu oldu 😞🤲
Evet çok acı bir şey içim acıyor. Tek tesellim acı çekmiyor artık. Sabah kaskatı kesilmişti aldım elime öptüm sevdim çok kısa süre içinde elimde can verdi 😓

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet çok acı bir şey içim acıyor. Tek tesellim acı çekmiyor artık. Sabah kaskatı kesilmişti aldım elime öptüm sevdim çok kısa süre içinde elimde can verdi 😓
Ne desem boş Rabbim sabır versin elinizden geleni yaptınız 😞

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Editör
Geçen sene ki swap konusu açtığınız yavrumuydu bu eğer öyleyse çok üzüldüm baya bir sorun sıkıntı yaşadınız elinizden geleni yaptınız başınız canınız sağ olsun 🙏
Bende öyle hatırlıyorum. Hatta sanki bir ara burnundan kan falan gelmişti. Sizin mücadele ruhunuzu tebrik ediyorum. Her yolu denediniz. Ama olmadı mı olmuyor işte. Küçücük bedeniyle de yavrunuz hastalıklara çok direndi. Başınız sağolsun 🌸 🙏🏻

Tugcee708

Paylaşımcı
Geçen sene ki swap konusu açtığınız yavrumuydu bu eğer öyleyse çok üzüldüm baya bir sorun sıkıntı yaşadınız elinizden geleni yaptınız başınız canınız sağ olsun 🙏
Çok teşekkür ederim evet o kuşumdu iki yıl mücadele ettik ama maalesef yavrumun acıları dindi bugün sağ olun 🌺

Tugcee708

Paylaşımcı
Bende öyle hatırlıyorum. Hatta sanki bir ara burnundan kan falan gelmişti. Sizin mücadele ruhunuzu tebrik ediyorum. Her yolu denediniz. Ama olmadı mı olmuyor işte. Küçücük bedeniyle de yavrunuz hastalıklara çok direndi. Başınız sağolsun 🌸 🙏🏻
Çok teşekkür ederim buradaki herkes aile gibi olmuşsunuz kuşumla ilgili eski gönderilerin hatırlanmasi bile duygulandırdi beni 😣 büyük küçük her sorunda buraya yazdım hemen bi umutla. Herkes kendince destek olmaya çalıştı herkese teşekkür ederim 🌺