Kuşum 3 şubat akşamı kusma hareketleri yapmaya başladı ve bir süre sonra yediği her şeyi çıkardı. Daha önce böyle bir şey hiç olmamıştı yediklerinin hepsini çıkarmamıştı. Durumunun ne olduğunu anlayamadım daha sonra ağzından bir sıvı çıkarmaya başladı hafif sarımsı. Ama enerjisi hep yerindeydi ve hiçbir tuhaflık yoktu. Tekrar yem yedi ama dışkısını siyah yaptı. 1 2 saat sonra tekrar bütün yediği yemleri çıkardı. Bu sefer yemini hemen vermedim tekrar kusmasın diye 1 saat sonra verdim. Dün hiç kusma belirtisi göstermedi sabah dışkı rengi de normale döndü. Akşama doğru surekli ötüyordu. Yem veriyorum üzerine atlıyor ama yem yemiyor aç gibi surekli ötüyor bugün de öyle enerjik ama aç yem veriyorum yemek istiyor ama yemiyor. Şunu da belirteyim yaklaşık bir hafta kadar kuşumun gagasından tuhaf bir koku geliyordu. Normalde hiç öyle kokmaz. Ama dün düzeldi. Şu anki hali de yine yem yemek istiyor sürekli ötüyor uçuyor ama 1 2 tane yiyor. Dışkısı da siyah lütfen bilgi almak istiyorum bir terslik var gibi veterinere de goturemiyorum.