O pıtı pıtı yürüyüşleri yok mu bayılıyorum maşallah çok sağlıklı görünüyorkatil cicikus tarafından ziyaret edildiniz bu videoyu 5 kişi beğenmezse kötü şans sizinle olur
O pıtı pıtı yürüyüşleri yok mu bayılıyorum maşallah çok sağlıklı görünüyorkatil cicikus tarafından ziyaret edildiniz bu videoyu 5 kişi beğenmezse kötü şans sizinle olur
Ailemize hoş geldiniz iyi forumlar dilerim maşallah kuşlarınizaMerhabalar forumda ilk yorumum hatta genel olarak hiç forum kullanıcısı olmadım ama mubişlerim için artık üye oldum ben iki tane muhabbet kuşu ile yaşıyorum erkek olan soğuk mavi renkte Miko, kendisi çok hareketli bir kuş, konuşması biraz peltek gibi ve dal darıya bayılıyor ocak ayında 2 yaşında olacak bir de dişi Yoşi var kendini kraliyet ailesinden gibi bir edaya sahip lutino ve iri bir kuş. Biraz hareketsiz ve ürkek ama eskisi gibi değil artık bana baya alıştı. O da 8 9 aylık diye tahmin ediyorum. Miko ve Yoşi gayet güzel anlaşıyorlar birbirlerini kaşıyorlar, arada Miko kur yapmaya çalışıyor. Ama henüz çiftleşme görmedim. 1 aydır kafeslerine yuvalık taktım ve Yoşi gelince salma kafese geçtik. Maalesef yaşadığımız yerde kanatlı veteriner yok o yüzden her şeyi kendim öğrenmeye çalışıyorum. Umarım birbirimize ve kuşlarımıza yardımcı olabiliriz
Cicikuşu yarışmaya beklerizkatil cicikus tarafından ziyaret edildiniz bu videoyu 5 kişi beğenmezse kötü şans sizinle olur
Maşallah kaptanDaha iyileri sizlerin olsun inşallah
Maşallah gözlerim kamaştıDaha iyileri sizlerin olsun inşallah
aramıza hoş geldiniz? kafanıza takılan şeyleri çekinmeden sorabilirsiniz.Merhabalar forumda ilk yorumum hatta genel olarak hiç forum kullanıcısı olmadım ama mubişlerim için artık üye oldum ben iki tane muhabbet kuşu ile yaşıyorum erkek olan soğuk mavi renkte Miko, kendisi çok hareketli bir kuş, konuşması biraz peltek gibi ve dal darıya bayılıyor ocak ayında 2 yaşında olacak bir de dişi Yoşi var kendini kraliyet ailesinden gibi bir edaya sahip lutino ve iri bir kuş. Biraz hareketsiz ve ürkek ama eskisi gibi değil artık bana baya alıştı. O da 8 9 aylık diye tahmin ediyorum. Miko ve Yoşi gayet güzel anlaşıyorlar birbirlerini kaşıyorlar, arada Miko kur yapmaya çalışıyor. Ama henüz çiftleşme görmedim. 1 aydır kafeslerine yuvalık taktım ve Yoşi gelince salma kafese geçtik. Maalesef yaşadığımız yerde kanatlı veteriner yok o yüzden her şeyi kendim öğrenmeye çalışıyorum. Umarım birbirimize ve kuşlarımıza yardımcı olabiliriz
maşallah, bereketli olsun inşallahDaha iyileri sizlerin olsun inşallah
Maşallah. Hayalimdeki yeri yapmışsınız gerçekten.Daha iyileri sizlerin olsun inşallah
Maşallah çok güzelkatil cicikus tarafından ziyaret edildiniz bu videoyu 5 kişi beğenmezse kötü şans sizinle olur
Yaa maşallah kuşlarınıza. İsimlerine bayıldım. İsimlerden bir Japon sever olduğunuz sonucunu da çıkarabilir miyim?Merhabalar forumda ilk yorumum hatta genel olarak hiç forum kullanıcısı olmadım ama mubişlerim için artık üye oldum ben iki tane muhabbet kuşu ile yaşıyorum erkek olan soğuk mavi renkte Miko, kendisi çok hareketli bir kuş, konuşması biraz peltek gibi ve dal darıya bayılıyor ocak ayında 2 yaşında olacak bir de dişi Yoşi var kendini kraliyet ailesinden gibi bir edaya sahip lutino ve iri bir kuş. Biraz hareketsiz ve ürkek ama eskisi gibi değil artık bana baya alıştı. O da 8 9 aylık diye tahmin ediyorum. Miko ve Yoşi gayet güzel anlaşıyorlar birbirlerini kaşıyorlar, arada Miko kur yapmaya çalışıyor. Ama henüz çiftleşme görmedim. 1 aydır kafeslerine yuvalık taktım ve Yoşi gelince salma kafese geçtik. Maalesef yaşadığımız yerde kanatlı veteriner yok o yüzden her şeyi kendim öğrenmeye çalışıyorum. Umarım birbirimize ve kuşlarımıza yardımcı olabiliriz
Çok tatlı maşallah katil cicikuş.Beğendim ben videoyu.katil cicikus tarafından ziyaret edildiniz bu videoyu 5 kişi beğenmezse kötü şans sizinle olur
Maşallah hepsine. Tüyleri kadar ömürleri olsun.Daha iyileri sizlerin olsun inşallah
Maşallah Güneş Bey'e.Ekli dosyayı görüntüle 32982Ekli dosyayı görüntüle 32983Ekli dosyayı görüntüle 32985
Hadi herkes evlatlarının güncel hallerini paylaşsın bizimle, forumda en sevdiğim konulardan birisi görelim kimde neler var
Niye sadece Güneş beyeMaşallah
Maşallah Güneş Bey'e.
Hangi birini paylaşsam ben acaba?
Ekli dosyayı görüntüle 32989
Bulut'un en son veterinere götürdüğümde fotoğrafını çekmiştim. Onu paylaşayım bende.
Ekli dosyayı görüntüle 32990
Bu da dün akşamdan. Yavruların bazıları.