• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Görelim Kimde Neler Var

Bahar Y.

Müdavim
Yok kazirsan yer. Diğerini soruyorsan oda hep diserdan kemirmeye seviyo o yüzden öyle koydum içerdeyken yemiyo disardayken kemiriyo değişik biraz benimkiler😁😁
O da güzelmiş içerdeyken yemeyip dışarıda yemek, evet kafeste takılı olanı sormuştum, demek ki doğru takıyormuşum, konu açan bir arkadaşta sizin taktığınız gibi takmıştı acaba ben mi yanlış takıyorum diye emin olmak istedim teşekkür ederim :)

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
O da güzelmiş içerdeyken yemeyip dışarıda yemek, evet kafeste takılı olanı sormuştum, demek ki doğru takıyormuşum, konu açan bir arkadaşta sizin taktığınız gibi takmıştı acaba ben mi yanlış takıyorum diye emin olmak istedim teşekkür ederim :)
Fazla önemli değil nasıl taktiğin aslında kırarak kendilerine yer yapıyorlar esasında.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
hepsine maşallah, bereketli olsun

Mberra

Yeni Üye
Bütün kuşlar çok tatlı maşallah tüyleri kadar ömürleri olsun 🧿 Bunlar da bizim Muzkafa Çiko'nun kafesi ve oyun alanı 😊 Yazın salon çok sıcak, kuzey cepheye bakan odadaki oyun alanında daha çok takılacak gibi 😊🧿

Son düzenleme: