• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Garip Hareketler

Melike Nur

Aktif Üye
Kuşum çok hareketli sabah uyandığımda kapının açılması için olduğunu düşünüyorum ayağıyla kafasını sürekli indirip kaldırıyor. Bazen videoda gördüğünüz gibi kafesi kemirmeye çalışıyor. Uyuyuşu bile dişi kuşumdan farklı. Kafasını sırtına gömüp uyuyor her kuş gibi fakat öncelikle böyle sürekli ağzını ve kanatlarını açıyor. Daha öncede bahsetmiştim ayakları dişi kuşumun ayaklarına göre çok sıcak. Odamın derecesi yaklaşık 20derece. Gün içinde de ağız açıp kapama kanat kaldırma gibi hareketleri oluyor. Dışkısını çekmeye çalıştım ve düzgün olduğunu düşünüyorum. İştahı yerinde ama ilk defa böylesine denk geliyorum neden olabilir?

Melike Nur

Aktif Üye
Sanırım iki kuşta evcil olduğu için birbirleriyle eş olamamışlar. Erkek kuşun aklı sizde diside size alışkın kıskançlık olabilir. Yuva var mı üretim düşünüyor muydunuz erkeği alırken
Evet dişi kuşumla çiftleştirmek için almıştım ilk başlarda yuvalık taktım ama sonradan çıkarttım bi belirti göremeyince. Zamanla çiftleşirler mi ne yapmalıyım şuan ikisiyle kahvaltı sofrasındayım😅

Melike Nur

Aktif Üye
attığım vidyolardaki gibi kuşumun ağız açıp kapaması ve garip bi şekilde tünekle kafesle oynaması var bi sorun gözüküyor mu?

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşum 2 gundur yemlerinin üstünde yatiyo hatta her sabah uyandigimizda yemlerinin üstüne yatmış uyuyor. neden boyle yapiyo yardım edeblrmsiniz
Forum kuralları gereği lütfen eski konular altına ve başkaların konuların altına kendi konunuzu açmayın... Kendi konunuz için yeni konu açmanız gerekiyor...