• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Garip dışkı

Asdfg

Aktif Üye
Hayırlı sahurlar arkadaşlar kuşum bı normal bı bu şekilde dışkı yapıyor hareketlerinde sorun yok neşeli yemesi içmesi normal cereyanda da kalmadı buna rağmen kafese tuluk koydum ve üzerini örttüm yinede geçmedi sebebi nedir hasta mı?Ekli dosyayı görüntüle 6017

Asdfg

Aktif Üye
Başka arkadaslarin sayfasinda gordugum haslanmis patatesi denedim hala pek fark yok yasi buyuk oldugu icinmi acaba yoksa stres kaynakli birsey olabilir mi henuz iki ay bile olmadi bize geleli onin icin cekingen biraz disi kusumuzda var ayri kafesteler onda boyle bi sorun yok

Asdfg

Aktif Üye
Tüyde oldukları için böyle birşey almıştım cuma günü kullandım tarihi geçmiş değil. diğer kusada vermiştim onda bı sorun olmadıEkli dosyayı görüntüle 6018

Asdfg

Aktif Üye
Maalesef elimde yok veremedim

Asdfg

Aktif Üye
Birde ek olarak yulaf vermistim cuma gunu ve sali gunu birer cay kasigi

Asdfg

Aktif Üye
Avidiar alamiyorum maalesef cunku nereye gitsem tarihi gecik satmaya calisiyolar dizaym siparis etsem gelmesi en erken pazartesiyi bulur hayvana bi zarar olmazmi bu gunler icinde
İnternetten dizaym ya da petshoptan avidiar alıp 3-4 gün kullanırsan iyi olur geçmezse tekrar bakarız

Asdfg

Aktif Üye
Evime yakin bir migrosta aspur gormustum alip versem bozuk olma ihtimali varmi acaba nasil anlayabilirim bozukmu degilmi

Asdfg

Aktif Üye
Bu tarz seyleri marketten almak ne derece dogru dusunceniz nedir

Asdfg

Aktif Üye
Ilacin zarari olurmu vucuduna yani dediginiz gibi ciddi bisey degilse bosa kullanmak zarar verirmi
Merhaba vitaform kullanın hem Probiyotik hem vitamin veteriner ne şekilde söyledi ise ben ciddi bir sorun göremiyorum ama kullanım sonra 2 gün sonra tekrar bakalım üstatlarda yorum yapacaktır bu arada

Asdfg

Aktif Üye
Birde en son resmini attigim diskisi kokuyor

Asdfg

Aktif Üye
Tamam tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin. Gelismeleri paylasacagim insallah ciddi bisey degildir.

Üst Alt