• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Garip Dışkılar

toprakkk622

Aktif Üye
Görseldeki dışkılar eş 2 muhabbet kusuma ait. Dişi kuşumun 3 yumurtası var. Erkek kusum 1 hafta once kaplumbağa akvaryumuna dusmustu (bunun konusunu acmıstım)
Dışkıları bir kaç gündür aşağıdaki gibi hep aynı hiç bir fark yok dişi kuşum yuvadan sık cıkmadığından 1 dışkı attım her biri için ama hepsi böyle geliyor.
Fotoda üstteki büyük dışkı dişi kuşuma alttaki aşırı küçük dışkı erkek kusuma ait fotoda bellimi bilmiyorum ama peceteye hafif bir beyazlıkta bırakmıstı.

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba kuluçkadaki kuşun dışkısı farklılık gösterebilir. Ve içgüdüsel olarak kafesi kirletmemek için dışarı çıktığı an büyük dışkılama yaparlar. Erkek kuşun küçük dışkılaması süreklilik arz etmediği müddetçe sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Peki kuşların genel hal ve hareketleri nasıl.

toprakkk622

Aktif Üye
Merhaba kuluçkadaki kuşun dışkısı farklılık gösterebilir. Ve içgüdüsel olarak kafesi kirletmemek için dışarı çıktığı an büyük dışkılama yaparlar. Erkek kuşun küçük dışkılaması süreklilik arz etmediği müddetçe sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Peki kuşların genel hal ve hareketleri nasıl.
Normaller hareket olarak dişi giriyor yatıyor bazen cok nadir cıkıyor etrafa bağırıp geri giriyor erkek olan normal kafeste takılıyor bazen kısa dısarı cıkarıyorum ucuyor normal yani

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Normaller hareket olarak dişi giriyor yatıyor bazen cok nadir cıkıyor etrafa bağırıp geri giriyor erkek olan normal kafeste takılıyor bazen kısa dısarı cıkarıyorum ucuyor normal yani
Hal ve hareketleri yerindeyse dediğim gibi şuanki dışkıları kuluçka gereği normal sayabiliriz. İsterseniz yine de birkaç gün arka arkaya probiyotik takviyesi veriniz.

Üst Alt