• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Gagasız kuş doyurma

Kukuli

Yeni Üye
Merhaba benim muhabbet kuşum geleli 3-4 ay olucak nerdeyse ve geldiğinden beri gagası değişikti altı sarımsı beyaz üstü değişik bir yeşildi ve pütürlüydü kırık vardı üstünde bu kırık kısa altındaki gaga uzundu iyice uzadı ve ben bunu kestim tırnak makası ile eşitledim birlikte uzasın die uzadı da ama bu sefer aşırı değişik oldu küt de olduğu için yem yiyemez oldu tırnak makası ile kesmeye çalıştım olmadı evdekiler makas ile keselim dediler ve yaptılar ama biraz zorlama ile baya dipten ele geldi gaga şuan durumu bu ( fotoğraf koydum) ne yapmam gerek mama aldım ama yiyemiyor onu bile nasıl karnını doyururum

Bahar Y.

Müdavim
Elle besleme maması kemin etmelisiniz, kursak beslemesiyle idare etmeniz gerek gaga uzayana kadar

ebrares

Müdavim
Gagasında kan mı var bana mı öyle geldi. Keşke siz kesmek yerine veterinere götürseydniz onlar keserdi bir de tırnak makasıyla kesmişsiniz umarım mikrop kapmamıştır. Gagasının pansumana ihtiyacı var bence

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gaga kesilmez neden kestiniz 🙄 elle besleyin ve kabuksuz yem alın birde gagayi ilik suyla temizleyin eğer imkanınız varsa kanatlı uzmanına götürün

Selin

Paylaşımcı
Gagasinda anormallik varsa eger veterinere götürmeliydiniz kendiniz mudahale etmemeliydiniz cok üzüldüm kuşa şu an da bence veterinerin görmesi gerekiyor 🙄

Rusalka

Aktif Üye
Bu hale gelmeden önce danışsaydiniz keşke çok üzüldüm canı da acımıştır. Nasıl beslenecek nasıl ötecek bu halde yazık .. Bence uzman yardımı alın tedavi sürecini hızlandıralim en azından bir an önce normale dönsün