• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Gaga morarması

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Son olarak :) çok fazla su içiyor günde 40 yudum falan , onunla bi bağlantısıda olabilir mi? böbrek veya karaciğerle ilgili bi sorun varsa
Tabiki, böbrek veya ishal yüzünden bu kadar çok su içer mutlaka röntgen çektirin sonucunu da paylaşın 🙏🌸

rivriv06

Paylaşımcı
Tabiki, böbrek veya ishal yüzünden bu kadar çok su içer mutlaka röntgen çektirin sonucunu da paylaşın 🙏🌸
Dışkısında böbrekte karaciğerde bi sorun çıkmadı sadece kusturdular salyasında kursak mantarı çıktı ilaçlar verildi röntgeninide paylaştım mantar sebebiyle midede hafif büyüme var dediler . Burun morarması için su kaybından veya kalsiyum eksikliğinden olabilir dediler :)

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dışkısında böbrekte karaciğerde bi sorun çıkmadı sadece kusturdular salyasında kursak mantarı çıktı ilaçlar verildi röntgeninide paylaştım mantar sebebiyle midede hafif büyüme var dediler . Burun morarması için su kaybından veya kalsiyum eksikliğinden olabilir dediler :)
Maşallah sübhanallah karaciğer tertemiz, diğer organlar da,mantar için ilaç verdiler mi ☺

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
4 tane ilaç verdiler birde zeolit tozu verildi böbrek ve karaciğer destekliyicide verildi :) inşallah kursak mantarınıda atlatırız🥰🌸 teşekkür ederiz
İnşallah atlatırsınız 🤲 Hangi kliniğe gittiniz 🙏

Üst Alt