Yem yemesi gayet normal. Bazen çok canlı hareketli ama bazen resimdeki gibi yatıyor
[video loop=false autoplay=false width=640 height=480]https://kafeskuslari.com/upload/video/Video-1584965600.MOV[/video]
daha önce bir kuşumu kaybettiğim için acaba bazen fazla mi kuruntu yapıyorum? Sabah güneşe çıkardım kıpır kıpır hiç yerlerinde durmadılar videoda attım bugün kuşçuya gittim mantar, bit, parazit vs yok dedi vitamin verdi tuy dökümüne giriyor olabilir dedi alt kısmına baktı ishal yok dedi gayet sağlıklı duruyor dedi daima takipte kalarak durumları paylaşacağım. Bu arada iyiki varsiniz
Yunus kardeşim iyi ki sende varsın sen ve sevimli dostundan bizi haberdar et her zaman ,
ilerde de paylaşımlar bekliyoruz ama bu sefer tanıtım kısmında ,aramızda ayrılmaman dileğiyle
Bana iki adet vitamin verdi hangisini ne miktarda kullanmaliyim ?
1-) Avı-Vit Multivitamin toz
2-) B-Vitaxi Damla
Yulafı nasıl vermeliyim yemin içine mi katayım ayrı bir yemlik mi olsun ?
Avı-vit yarim suluga bir nohut tanesi kadar ve sadece bir gün kalacak ertesi gün suyu tazelenecek..
B vitamini yarim suluk 10 damla aynı şekilde sadece bir gün
Yulafi ayrı verin yiyorsa yeme karıştırın
Avı-vit yarim suluga bir nohut tanesi kadar ve sadece bir gün kalacak ertesi gün suyu tazelenecek..
B vitamini yarim suluk 10 damla aynı şekilde sadece bir gün
Yulafi ayrı verin yiyorsa yeme karıştırın
Kafeste hep tüy var şu an dediğiniz gibi tüye girmiş galiba. Avi-vit mi kullanayım B-Vitaxi mi ? yoksa ikisini de kullanmalı mıyım ? Bu arada sizleri çok rahatsız ettiğimin farkındayım acemiliğime verin
Estağfurullah rahatsız değiliz her zaman sorabilirsiniz avı vit kullanın daha iyi bir vitamin dir bu aralar ikisini de kullanın haftada bir ikisini ayrı günlerde verin tüy bitince haftada bir verirsiniz