• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

forpus papağanım garip davranıyor

berkehindistan

Yeni Üye
Esenlikler forpus papağanım son birkaç haftadır biraz fazla saldırgan normalde ben hariç herkese saldırır ama bana saldırmaz , birkaç gündür bana bile saldırıyor bazen böyle sanki öğürüyor gibi hareketler yapıyor ve kafes içinde de böyle davranıyor acaba normal mi ? videoyu ekledim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kızışmış bir dişi. Plastik olan dalı ağaç dal yapın. Plastik zararlı. Kafesinde Girit kum yoksa sürekli bulundurun. Hangi takviyeleri kullanıyorsunuz görebilir miyiz?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 78594
bunu kullanıyorum sadece, dalı değiştireceğim, grit kum yok ilk defa duydum ne oluyor acaba ?
Girit kum sindirimi kolaylaştırması için. Bu geviş getirme hareketi sindirim sorununada işaret olabilir.

Kullandığınız takviye merdiven altı çöp. Profesyonel ürünler kullanmanızı öneririm. Röhnfried ürünlerini tercih edin.

Gerwit multivitamin
Entrobac probiyotik
BT amin Forte b vitamini

Bunları düzenli mutlaka kullanın. Bunlar ilaç değil her kafes kuşunun kullanması gereken takviyeler. ..bölünmüş olarak ufak şişelerde de satılır.

berkehindistan

Yeni Üye
Girit kum sindirimi kolaylaştırması için. Bu geviş getirme hareketi sindirim sorununada işaret olabilir.

Kullandığınız takviye merdiven altı çöp. Profesyonel ürünler kullanmanızı öneririm. Röhnfried ürünlerini tercih edin.

Gerwit multivitamin
Entrobac probiyotik
BT amin Forte b vitamini

Bunları düzenli mutlaka kullanın. Bunlar ilaç değil her kafes kuşunun kullanması gereken takviyeler. ..bölünmüş olarak ufak şişelerde de satılır.
Teşekkür ederim dediğiniz takviyeleri ve girit kumunu alıcam.

berkehindistan

Yeni Üye

Gerwit multivitamin
Entrobac probiyotik
BT amin Forte b vitamini

Takviyeleri hangi sıklıkla ve nasıl kullanmalıyım acaba?

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Takviyeleri hangi sıklıkla ve nasıl kullanmalıyım acaba?
Buyrun

Üst Alt