• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

forpus papağanı

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
iyi forumlar bir tane forpus papağanı sahiplenmek istiyorum tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim bir kaç sorum olacak;
1-Konuşmaya yatkınlarımı
2-Tek alacam vaktim var ilgilenirim bu problem oluşturur mu forumda mutlaka çift alınması yönünde telkinler var
3-Muhabbet kuşları gibi oyuncuları mı ve sahiplerine bağlanıyorlarmı
4-Eğitimleri nasıl kolay mı komutları algılayabiliyorlar mı

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Evet iyi eğitildiği zaman konuşabilirler,tekte bakabilirsiniz ama bi eşi olsa daha iyi olur,evet sahiplerine aşırı bağlılar ve oyuncu kuşlardır,eğitim konusu da tamamen size kalmış eğitilmeyecek kuş değiller

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
iyi forumlar bir tane forpus papağanı sahiplenmek istiyorum tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim bir kaç sorum olacak;
1-Konuşmaya yatkınlarımı
2-Tek alacam vaktim var ilgilenirim bu problem oluşturur mu forumda mutlaka çift alınması yönünde telkinler var
3-Muhabbet kuşları gibi oyuncuları mı ve sahiplerine bağlanıyorlarmı
4-Eğitimleri nasıl kolay mı komutları algılayabiliyorlar mı
Hocam yakında Jako papağanı, Hindistan papağanına doğru yol alacaksınız sanırım 😁 çeşit kuşlarınızın görsellerini görmek isteriz 🙂🖐🏻

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Eğer sonradan yanına alacaksanız iki tane alın derim çünkü sizinle bağı olduktan sonra başka birine tahammülleri yoktur öyle küçük olduğuna bakmayın bir o kadar da yerin altına var 😂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Forumda çok makale var Zaman buldukça okuyorum sizede tavsiye ederim hocam 😊

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
:)
Eğer sonradan yanına alacaksanız iki tane alın derim çünkü sizinle bağı olduktan sonra başka birine tahammülleri yoktur öyle küçük olduğuna bakmayın bir o kadar da yerin altına var 😂
Şehmus hocam yaşadığım ilde bir tane tek buldum çok küçüktu :) vazgeçtim sanırım ben biraz büyük kuş seviyorum

LastDrip

Yeni Üye

Yerin altindakini de videoya koydum. Tv arkasındaki rgb ledleri patlata patlata geliyor. Şu an yeşil turuncu oldu birazdan tamamen gider. Bundan keyif alıyor 🤣🤣